Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

El Calafell sucumbeix al Noia en el segon temps

Els calafellencs tornen a competir després de l’aturada per la Covid-19 i cauen derrotats contra el Noia. L’equip entra en la zona de descens però ha jugat quatre partits menys

El Club Patí Calafell ha perdut per  1 a 5 davant el Noia  en el retorn a la competició després de l’aturada pels casos positius de Covid-19 que ha patit. El conjunt entrenat per Pere Varias no ha pogut extreure res positiu contra els de Sant Sadurní i cau a la zona de descens directe a l’OK Lliga Plata, situació que seria alarmant si no fos perquè els verds han jugat quatre encontres menys que els seus rivals directes.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Segon temps per oblidar

Sense Sergi Romeu ni Sergi Torné, el Calafell ha intentat fer front a un Noia que no ha doblegat les forces locals fins al segon temps. Xavi Costa avançava els de Sant Sadurní en el minut 5 i la igualtat es convertiria a partir d’aleshores en la tònica de l’encontre fins als segons 25 minuts. El visitant Manrubia tenia la possibilitat de fer el 0 a 2 en els últims segons del primer temps. El Noia perdonava però Eloi Mitjans no. Penal a favor del Calafell en el minut 29 i transformació davant Xus Fernández.

Malauradament, seria un miratge. El Noia ha posat una marxa més al matx i se l’ha endut amb una gran actuació de Xavi Costa. L’ampostí feia l’1 a 2 en el minut 31, Gabarró no podia empatar amb una falta directa i Costa tornava a veure porteria en el minut 38 per fer l’1 a 3 amb un triplet seu. Pol Manrubia i Aleix Esteller sentenciarien el matx en els darrers deu minuts d’encontre per provocar la vuitena derrota d’un Calafell que ara és quart per la cua amb 13 punts, a dos de la promoció de descens i a quatre de la permanència directa.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - CE Noia Freixenet (14ª Jornada)

Després d’aquest matx, el Calafell enceta un mes de febrer amb sis partits. El primer, dimarts a les 21.00 hores visitant el Caldes. Després esperaran el Reus Deportiu, el Lleida, el Palafrugell, l’Igualada i el Taradell. Serà un mes clau per saber com afronta el conjunt de Varias la recta final de la campanya.