El Calafell celebrant l'1-2 d'Àngel Rodríguez

El Calafell frega el triomf i la derrota a Girona

Els verds s’avancen en dues ocasions en el marcador i deixen escapar el triomf amb un gol local en el minut 48. Han pogut perdre si no fos per l’actuació de Martí Serra

El Calafell celebrant l'1-2 d'Àngel Rodríguez | OK Liga TV

El Club Patí Calafell marxa de Girona amb un punt després d’empatar (2-2) però amb la sensació que ha perdut dos punts tot i que finalment n’ha salvat un. Analitzat fredament, els del Baix Penedès han extret un bon punt d’una pista on encara no havia sucat cap equip, caient el potent Reus Deportiu Miró en la primera jornada de lliga. Els homes dirigits per Ferran López no han pogut sumar el primer triomf fora de casa però segueixen fent passos endavant per consolidar-se amb el nou tècnic i seguir sumant punts amb regularitat.

33 minuts per veure dos gols en pocs segons

El duel a Girona ha estat molt igualat en els primers 25 minuts. Ambdós conjunts no han pogut batre els porters rivals, dominant les defenses per sobre dels atacs. S’ha hagut d’esperar al minut 33 per veure com Sergi Romeu inaugurava el marcador. Una internada del capità per la banda dreta ha acabat amb el dorsal 2 enviant l’esfèric al fons de la xarxa. S’havia tardat molt en veure el primer gol del matx i no s’ha tardat res en veure el segon, malauradament a favor dels locals. Una apertura de l’excalafellenc Gerard Pujol per Oriol Garcia ha acabat amb un xut que s’ha colat al fons de la xarxa, tot i que Serra ha volgut rebutjar ràpidament l’esfèric per fer dubtar els col·legiats. El duel es reiniciava però els de Ferran López no s’han descompost i han tornat a colpejar. Una jugada individual d’Àngel Rodríguez s’ha convertit en l’1 a 2. El calafellenc ha atacat per l’esquerre, Jaume Llaverola ha rebutjat el primer xut però el segon ha anat a parar al fons de la xarxa.

L’encontre s’ha escalfat quan Oriol Palau rebia un cop en una jugada a prop de la tanca del lateral, queia a terra però ni l’àrbitre ni els jugadors locals han aturat el joc per a que fos atès. Després d’uns minuts de tensió i amb el Girona buscant l’empat, aquest ha arribat. Un xut llunyà d’Humberto i la presència d’Oriol Garcia en la trajectòria de la bola han despistat la defensa i el porter del Calafell per a què pugés l’empat. Una igualada que s’ha pogut escapar al final, tot i que Martí Serra ha evitat la remuntada local total. Amb aquest empat, el Calafell suma ja cinc punts i se situa a la novena plaça, dos més que la zona de descens.