Imatge del Calafell-Voltregà

Emocionant i agònic triomf del Calafell contra el Taradell

Els verds s’imposen per la mínima amb un gol en la recta final del matx després d’un encontre molt equilibrat a l’electrònic. Dalmau, porter visitant, qualla una gran actuació

El Club Patí Calafell ha tornat a gaudir d’una victòria i ho ha fet després de superar per 5 a 4 el Taradell en un matx emocionant, vibrant i amb polèmica celebrat al Pavelló Joan Ortoll. Ambdós conjunts, en la zona baixa de la taula en aquest inici de temporada, poden veure’s les cares com a rivals directes al llarg de la campanya i aquest factor s’ha notat en la intensitat dels 50 minuts. Hi havia una mica més de tres punts en joc i els presents a la pista ho han notat.

Dalmau i Rodríguez, malsons visitants

El primer que colpejava en el matx era el Taradell  mitjançant Crespo. Era el minut 3 quan un xut llunyà del jugador del Taradell acabava colant-se a prop de l’escaire esquerre de Xano Edo. Un autèntic golàs que no ha pogut aturar el jove porter cedit pel Barça. No ha estat fins al minut 12 quan els homes dirigits per Pere Varias han pogut demostrar la seva reacció.

Eloi Mitjans transformava un penal en el minut 12 per posar l’1 a 1 en una acció que havia estat repetida. L’alegria duraria poc a casa dels verds perquè Dani Rodríguez aprofitaria una targeta blava a Sergi Torné per situar l’1 a 2 en el minut 13. Novament tocava reaccionar i es faria però en el minut 18. Arnau Xaus realitzava una jugada individual al centre de la pista per fer una mitja volta i enviar un xut més col·locat que potent per posar el 2 a 2.

I quan semblava que ambdós conjunts marxarien als vestidors amb empat, Sergi Torné ha marcat el 3 a 2 en els darrers instants de primer temps després d’engaltar una centrada d’Oriol Palau. El Calafell es posava per davant en el marcador per primer cop però el Taradell tornaria a marcar ben aviat en el segon temps. Rodríguez, gràcies a una nova falta directa, feia el 3 a 3 en el minut 28. Ara serien els de Pere Varias qui no deixarien gaudir de l’alegria visitant i Eloi Mitjans feia el 4 a 3 un minut després.

Rodríguez, un malson a bola aturada

Malauradament, Dani Rodríguez tenia quelcom a dir. I, ho faria novament amb una falta directa. El germà del golejador del Reus Deportiu Miró transformava la tercera falta directa en un nou gol. Encara que Xano Edo havia aturat l’acció en un primer moment, els àrbitres han considerat que els jugadors del Calafell havien entrat dins de l’àrea abans d’hora. Amb un emocionant 4 a 4  s’arribaven als dotze minuts finals on la tensió, els nervis i la necessitat de victòria han fet acte de presència.

Els de Varias han posat tota la carn a la graella i les bones actuacions del porter visitant Albert Dalmau han impedit un còmode triomf que, finalment, ha estat quasi agònic. Després de fallar un u contra u i no poder transformar una falta directa, Torné li ha guanyat la partida a Dalmau i ha marcat el 5 a 4 quan faltaven 40 segons per al final. Una mitja volta del reusenc dins de l’àrea ha acabat amb l’esclat d’alegria d’un Calafell que ha aconseguit mantenir la diferència favorable per celebrar el triomf final.

Amb aquest triomf, el Calafell puja a la novena posició amb sis punts i deixa els taradellencs en la zona de descens directe a l’OK Lliga Plata. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà, si no hi ha canvis, el pròxim dimarts 10 visitant la pista del FC Barcelona.