Àlex Rodríguez celebrant l'empat en el minut 45

El Reus Deportiu Miró remunta i ja és a semifinals de la Lliga Catalana

El conjunt dirigit per Jordi Garcia suma el quart triomf de l’estiu després de remuntar un 0 a 2 advers quan havien passat nou minuts de partit. El Barça o el Palafrugell, rival a les semifinals

Àlex Rodríguez celebra amb Joan Salvat i Romà Bancells el provisional empat en el minut 45 | Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró ha hagut de suar de valent per certificar la classificació per a les semifinals de la Lliga Catalana després d’imposar-se per 4 a 3 al CE Noia en un duel disputat al Pavelló Olímpic de Vic. Els jugadors dirigits per Jordi Garcia han hagut de remar contra corrent després d’un deficient inici de partit que ha acabat amb un doblet de Sergi Aragonès. L’atacant dels de Sant Sadurní obria la llauna en el minut 7 per fer el 0 a 1. El mateix golejador repetiria experiència en el minut 9 per fer un 0 a 2 per capgirar l’electrònic.

La reacció dels del Baix Camp no arribaria fins al minut 18, quan Romà Bancells retallaria diferències per fer l’1 a 2 amb el qual s’ha marxat al descans. Àlex Rodríguez faria el 2 a 2 en el minut 33 però els barcelonins reaccionarien immediatament a Pol Manrubia tornaria a posar el rival ganxet per davant en el marcador. Marc Julià, aprofitant una falta directa, anotaria el 3 a 3 en el minut 36 i no seria fins al minut 47 quan César Carballeira posaria el Reus per primer cop davant en el marcador. Amb aquest triomf, els de Jordi Garcia s’asseguren una plaça en les semifinals de la Lliga Catalana que es disputaran divendres al Pavelló Olímpic de Vic i que enfrontarà els de la capital del Baix Camp contra el guanyador del Barça-Palafrugell.