La Lliga Catalana completarà bona part de les pretemporades dels equips d'OK Lliga

La Lliga Catalana 2019-2020 d’hoquei patins ja té grups i jornades

El Reus Deportiu ha quedat dins del grup B amb el Voltregà i el Vic mentre que el Calafell ha anat a l’A amb el Barça i el Girona. Divendres 23 d’agost, la primera jornada

L’hoquei patins català té un estiu més una cita obligada a les pistes del territori. La Lliga Catalana 2019-2020 ja ha estat sortejada i informada als clubs i ja s’han definit els grups formats i les jornades resultants que es començaran a disputar el divendres 23 d’agost amb la primera cita de la fase prèvia, el dimarts 27 amb la segona i el divendres 30 amb la tercera. Els quarts de final tindran lloc el dilluns 2 i elk dimarts 3 de setembre per deixar pas a un format de ‘Final a Quatre’ a Vic amb unes semifinals el divendres 6 de setembre i una gran final que tindrà lloc el diumenge 8.

El Reus Deportiu Miró, al grup B

El conjunt dirigit per Jordi Garcia ha anat a parar al grup B de la competició i es veurà les cares amb el Club Patí Voltregà i el Club Patí Vic. Els del Baix Camp pertanyen a un dels grups que només estan formats per tres equips, igual que l’A i el C. Els roig-i-negres acumularan quelcom més d’una setmana d’entrenaments quan hagin de debutar en el torneig dimarts 27 visitant la pista del Vic. No serà fins divendres dia 30 quan el Reus Deportiu Miró s’estreni al Palau d’Esports rebent el Voltregà, encontre que podria definir la classificació per als quarts de final.

El Calafell, al grup A amb el Barça

L’equip entrenat per Ferran López ha patit menys sort en el sorteig dels grups i ha quedat enquadrat amb el FC Barcelona i el Girona HC. Els verds hauran d’enfrontar-se als actuals campions dimarts 27 al Palau Blaugrana, mentre que la primera cita de la fase de grups la disputaran divendres 23 al Pavelló Joan Ortoll amb la visita del Girona. Serà el primer encontre que es jugui a la casa del CP Calafell després d’un any d’absència per la profunda remodelació de les instal·lacions on competeixen els verds.

Pel que fa a la resta de grups i les jornades que es disputaran, la Lliga Catalana ha quedat sortejada de la següent manera.

Grup A: Barça, Calafell i Girona

Grup B: Reus, Voltregà i Vic

Grup C: Noia, Caldes i Lloret

Grup D: Igualada, Lleida, Palafrugell i Taradell

1a jornada (divendres 23 d'agost)

A: Calafell-Girona

B: Voltregà-Vic

C: Caldes-Lloret

D: Igualada-Palafrugell i Lleida-Taradell

2a jornada (dimarts 27 d'agost)

A: Girona-Barça

B: Vic-Reus

C: Lloret-Noia

D: Lleida-Palafrugell i Taradell-Igualada

3a jornada (divendres 30 d'agost)

A: Barça-Calafell

B: Reus-Voltregà

C: Noia-Caldes

D: Igualada-Lleida i Palafrugell-Taradell

Quarts de final (dilluns 2 i dimarts 3 de setembre)

Dilluns 2, 19.00 hores: 1r grup B - 2n grup C

Dilluns 2, 21.00 hores: 1r grup A - 2n grup D

Dimarts 3, 19.00 hores: 1r grup C - 2n grup B

Dimarts 3, 21.00 hores: 1r grup D - 2n grup A

Semifinals (divendres 6 de setembre)

Divendres 6, 19.00 hores: Guanyador 1C-2B vs guanydor 1D-2A

Divendres 6, 21.00 hores: Guanyador 1B-2C vs guanyador 1A-2D

Final (diumenge 8 de setembre)

Diumenge 8, 20.00 hores: Guanyador semifinal 1 vs guanyador semifinal 2