Logo Instagram
Logo Whatsapp
Imatge del Calafell-Igualada (2-4)

Un minut i mig separa el Calafell d’un nou triomf en la visita a Lloret

Els verds remunten un 2 a 0 advers però acaben cedint dos punts quan guanyaven en la recta final del matx. És el primer empat de la campanya 2020-2021

El Club Patí Calafell ha sumat aquesta tarda el primer empat de la temporada després de repartir-se els punts (4-4) en el matx contra el Lloret, encontre corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga. L’equip dirigit per Pere Varias marxa de terres gironines amb un agredolç gust de boca després de començar el matx perdent per 2 a 0, remuntar i tenir el triomf a tocar quan només faltava quelcom més d’un minut per al final de l’encontre.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Remuntada que s’escapa

El duel començava de mala manera quan el Lloret, que volia sumar el segon triomf seguit, aconseguia un 2 a 0 abans del quart d’hora de joc. Adrià Farré estrenava el marcador en el minut 13 culminant un contraatac després de recuperar la bola en el rebuig d’una falta en contra. Els locals semblaven trobar un filó i aconseguien fer créixer la ferida baixpenedesenca amb un segon contraatac local que culminava Max Thiel en el minut 15.

L’alemany de 20 anys es convertiria, sense saber-ho, en el malson d’un Calafell que ha vist com es convertia en l’heroi local del matx. Amb 2 a 0, els verds havien de reaccionar. I ho aconseguien fer en el minut 19. Una pujada per la banda esquerra d’Eloi Mitjans era rematada al fons de la xarxa per Arnau Xaus. Els calafellencs no podien empatar abans del descans però en menys d’un minut feien l’empat i el 2 a 3 en el segon temps. L’autor era el mateix: Sergi Torné.

#OKLigaM | CH Lloret Vila Esportiva - CP Calafell Tot l'Any (11ª Jornada)

El reusenc feia el 2 a 2 en el minut 28 després de recuperar una bola al centre de la pista i repetia amb el 2 a 3 pocs segons després. El Calafell guanyava però faltaven encara 20 minuts per al final. No ha estat fins a la recta final quan els locals han colpejat. Max Thiel feia el 3 a 3 en el minut 43 aprofitant una pèrdua de bola d’Oriol Palau. Arnau Xaus aprofitava una falta directa per targeta blava al local Gómez per fer el 3 a 4 en el minut 44. I quan semblava que el triomf podia marxar cap a Calafell, Max Thiel realitzava un potent xut des de la banda dreta per posar l’empat definitiu en el minut 48.

Finalment, repartiment de punts que deixa el Calafell en la novena posició amb deu punts, quatre més que la zona de descens (de forma provisional). Dissabte  vinent a les  20.00 hores, el Liceo  visitarà el Joan Ortoll en una duríssima prova de foc.