Pablo Nájera, CE Vendrell

Najera, a l’òrbita d’un Reus Deportiu que prepara un nou ‘Partit per la igualtat’

El club roig-i-negre es mostra interessat per Pablo Nájera, jugador que ha descendit amb el Vendrell. Dissabte a les 12.00 hores, nou ‘Partit per la Igualtat”

La temporada d’hoquei a can Reus Deportiu ha finalitzat de forma oficial però l’activitat no s’atura. Després d’anunciar les renovacions de l’entrenador Jordi Garcia i del veterà Tiago Rafael, el club segueix realitzant moviments per enllestir la plantilla de cara a la temporada 2019-2020. En aquest sentit s’ha pronunciat el tècnic ganxet davant el possible interès dels roig-i-negres per fitxar Pablo Nájera, jugador del Club d’Esports Vendrell que ha descendit a l’OK Lliga Plata: «Podria estar al Reus Deportiu, és molt bon jugador», ha assegurat a Canal Reus.

 

Compleix amb els requisits

L’interès dels del Baix Camp en Pablo Nájera sembla ferm, segons les paraules del seu entrenador. I és que el jugador madrileny encaixa dins dels paràmetres que econòmicament es pot permetre el club: «Entra dins de les possibilitats econòmiques del Reus Deportiu, veurem com acaba tot», ha deixat anar Garcia. El tècnic reusenc ha demostrat tenir el jugador ben controlat: «Té moltes virtuts, m’agrada perquè juga amb el cap aixecat, té molt desequilibri pels dos costats. Defensivament, perquè ve de la defensa del Barça, puja la defensa fins dalt. Probablement té més problemes quan ha de marcar jugadors interiors, té molt talent».

 

Pablo Nájera, CE Vendrell
Pablo Nájera, CE Vendrell | Joan Alfons López

Nájera, nascut un 30 d’octubre del 1998, té ara 20 anys i es tracta d’un mig que ha vestit la samarreta del FC Barcelona B a Nacional Catalana la temporada 2017-2018, tot i que va poder disputar un total de tres encontres a l’OK Lliga amb la primera equipació culer sense arribar a marcar cap gol ni donar cap assistència. Pablo Miguel Nájera Bailón, conegut en el món de l’hoquei com Pablo Nájera, ha disputat aquesta campanya 2018-2019 els 30 partits amb el Vendrell, arribant a marcar vuit dianes: dos contra el Calafell, un davant el Vic, dos al Girona, dos més a l’Alcoi i un al Voltregà. Format a l’hoquei base de l’Alcalá de Henares, l’Alcobendas i el Rivas, el jugador podria veure facilitat el canvi del roig-i-negre actual al roig-i-negre ganxet per culpa del descens vendrellenc a l’OK Lliga Plata.

Un nou ‘Partit per la Igualtat’, en el forn

El Reus Deportiu ja està treballant per reeditar el ‘Partit per la Igualtat’ que va celebrar exitosament la temporada passada després de finalitzar les competicions oficials. Aquest encontre en forma de triangular agruparà jugadors de l’equip d’OK Lliga masculina, d’OK Lliga Femenina i dels veterans en tres equips que s’enfrontaran entre ells per fomentar els valors d’igualtat entre gèneres. L’edició del 2018, la primera d’aquest estil en l’esport de patins i a la capital del Baix Camp, va ser guardonat a la gala Premis Esport i Ciutat de Reus pels valors que va transmetre. L’encontre es disputarà dissabte a les 12.00 hores al Palau d’Esports i servirà per seguir recaptant diners pels ‘Amics Joan Petit Nens amb Càncer’ que, després de la 19a edició del torneig celebrada a Reus, ja ha aconseguit reunir més de 31.000 euros.

 

Cartell del segon 'Partit per la Igualtat'
Cartell del segon 'Partit per la Igualtat' | Reus Deportiu