El Calafell fent pinya sobre la pista

El Calafell cau amb contundència davant el Liceo

Els verds cauen durament davant un Liceo molt encertat en atac i en jugades a bola aturada. L’arbitratge ha estat molt protestat per part local

El Club Patí Calafell  ha perdut per 6 a 8 davant el Deportivo Liceo  en el matx de la tercera jornada de l’OK Lliga 2021-2022. Els verds, que no han pogut aturar l’empenta i qualitat gallega, han protestat un arbitratge molt contundent amb les infraccions locals. Els de Ferran López han vist com rebien cinc targetes blaves  sobre la pista i una al tècnic Ferran López.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Inici per oblidar

El matx no tenia un gran inici per al Calafell després de veure com les dues primeres accions visitants acabaven en dos penals en contra. Jordi Adroher  s’encarregava de transformar ambdues penes màximes i situava un 0 a 2 després de poc més d’un minut de matx. Miras  retallava distàncies també de penal davant el seu exequip i feia l’1 a 2 en el minut 5.

L’alegria duraria poc perquè Grau anotava l’1 a 3 en el minut 7 però els de Ferran López  semblaven reaccionar abans del descans empatant. Gabarró veia porteria en el minut 16 i 19 per fer un 3 a 3 que Roberto Di Benedetto  trencaria al fil del descans. El Deportivo Liceo trencaria per complet el matx després del descans.

#ParlemOKLiga | Parlem Calafell - Deportivo Liceo (3ª Jornada)

Jordi Adroher, Burgaya  i Oruste  feien un escandalós 3 a 8 que els locals només podrien maquillar. Miras  i Ferrer  en el minut 40 i Xaus en el 48 situaven el 6 a 8 davant les protestes locals per la facilitat amb la qual es castigaven les infraccions. Fins a cinc targetes blaves (sis comptant la del tècnic Ferran López) han vist els verds en 50 minuts.

Amb aquest resultat, els del Baix Penedès cauen a la vuitena plaça de forma provisional amb quatre punts. Dissabte vinent a les 18.00 hores, tocarà visitar l’Alcobendas en la quarta jornada de lliga.

Calafell

Edo, Ferrer, Escala, Humberto i Miras. A la banqueta: Marimon, Xaus, Palau, Ordóñez i Gabarró

Liceo

C. Grau, Carballeira, M. Grau, Adroher i Di Benedetto. A la banqueta: M. Rodríguez, À. Rodríguez, Castro, Burgaya i Oruste

6-8 / Xaus (48’)

Per als locals Humberto (2), Miras, Xaus, Escala i F. López i per al visitant Di Benedetto