Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

El Calafell encadena la tercera derrota seguida davant el Lleida

Els verds cauen per tercera setmana seguida, en aquesta ocasió davant el Lleida. Els de Pere Varias han empatat en el darrer tram del matx però Jepi Selva ha estat determinant pels lleidatans

El Club Patí Calafell ha patit la tercera derrota consecutiva en aquest inici de temporada després de caure per 1 a 3 davant el Lleida Llista en el duel disputat aquest vespre al Pavelló Joan Ortoll. Els verds no han pogut trencar amb les dues darreres ensopegades davant dos dels equips de la zona alta de la taula i han ensopegat davant un Lleida més efectiu que ha tingut una gran definició en les botes del vallenc Jepi Selva.

Selva, bigolejador i assistent

Calafell i Lleida se citaven al Joan Ortoll buscant un triomf que els elevés uns esglaons en la classificació. Els locals volien començar a sumar de tres en tres però han vist com un vallenc com Jepi Selva començava a posar pedres en el camí. L’ex del Vendrell i del Reus Deportiu avançava els lleidatans en el minut 17 després d’una assistència de Tomàs que culminava amb una retallada a l’interior per fusellar Xano Edo.

Era el 0 a 1, resultat que aconseguirien mantenir fins ben avançat l’encontre. Concretament fins als deu darrers minuts. Ha estat aleshores quan la insistència local ha tingut premi. Guido Pelizzari recuperava una bola a l’equador de la pista visitant i engaltava un xut que superava l’excalafellenc Martí Serra per empatar en el minut 40. S’obria un nou matx que podia donar als homes de Pere Varias allò que buscaven. Malauradament, les esperances durarien només dos minuts.

Cañellas  aprofitava una gran assistència de Selva per fer l’1 a 2 al segon pal sense marcatge. Era el minut 42 i el Calafell ha vist el matx mort quan, amb cinc jugadors de pista abocats buscant l’empat, Jepi Selva ha marcat sense porter l’1 a 3 definitiu per deixar amb un pam de nas a un Calafell que es queda com començava la jornada: amb tres punts i, ara, una derrota més.

La pròxima cita dels verds serà dissabte vinent a les 20.00 hores jugant a la pista de l’Igualada.