La victòria ha estat estèril i no dona el bitllet desitjat per jugar la Copa del Rei

El Calafell guanya el Noia en un vibrant partit al Joan Ortoll

Els verds guanyen per 6 a 4 el Noia i confirmen la gran fortalesa en el retorn al Pavelló Joan Ortoll on ja han perdut dos grans com el Reus i ara els de Sant Sadurní

Segon triomf com a local del Calafell | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha sumat la segona victòria seguida com a local després de tornar a competir en el Pavelló Joan Ortoll després d’imposar-se per 6 a 4 a un altre gran de la màxima categoria de l’hoquei estatal com el CE Noia. Els del Baix Penedès han tornat a fer vibrar el seu públic amb un enorme partit acompanyat d’un enorme ambient que fa creure als més reticents que l’equip sobre patins encara batega amb força i té corda per estona.

Mai per darrere en el marcador

El Calafell ha anat quasi tot el partit per davant en el marcador. Els de Sant Sadurní només han pogut anar empatant en, literalment, uns sis minuts. Arnau Xaus obria la llauna en els primers compassos de partit. Un xut de Pellizzari creuava un mar de jugadors i arribava a un Xaus que desviava lleugerament per batre Martí Zapater en una de les primeres accions del duel. Els barcelonins aconseguirien empatar gràcies a l’exvendrellenc i exreusenc Xavi Costa en el minut 6, transformant un protestat penal a favor dels visitants. L’alegria duraria poc perquè el capità Sergi Romeu, també des del punt de penal, tornaria a avançar el conjunt de Ferran López.

No seria fins al minut 20 quan el marcador tornaria a moure’s. Una falta directa a favor del Noia era aprofitada per Manrubia per empatar. En la celebració visitant, Torné veia la blava per xocar-se amb Manrubia. El Calafell es quedava amb un menys durant dos minuts. Quan estava a punt d’expirar el castic d’inferioritat, Pellizzari feia esclatar el Joan Ortoll amb un gran xut que no podia aturar Zapater. Era el 3 a 2 en el minut 22. Romeu, ja en el segon temps, ampliava diferències en el minut 32 aprofitant una bola morta de Zapater després d’un xut des de la dreta.

El Noia no s’ha rendit

Els dos gols de diferència en el marcador durarien molt poc. Xavi Costa feia el 4 a 3 un minut després però Oriol Palau netejava les teranyines de la porteria de Zapater amb un xut que es convertia en el 5 a 3  en el minut 38. El visitant Aragonès reduiria diferències en el minut 45 però Torné, en el minut 47, aprofitava magistralment una falta directa per anotar el 6 a 4 definitiu. El final del duel, molt tens, ha acabat amb Martí Serra veient la blava i provocant la sortida a pista d’un Albert Marimón que s’ha encarregat de defensar el triomf en el darrer minut d’encontre.

Amb aquests tres punts, el Calafell fa un salt a la lliga i se situa setè a la taula amb dotze punts. La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 20.00 hores a la pista del Palafrugell, primer partit dels dos consecutius que els del Baix Penedès hauran de jugar abans d’acabar el 2019 amb una doble cita al Joan Ortoll davant el Lleida i l’Igualada.