Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

El Calafell sucumbeix a l’encert del Palafrugell a bola aturada

Els de Pere Varias pateixen l’onzena derrota de la temporada després de veure’s superats per un Palafrugell molt encertat en les jugades d’estratègia

El Club Patí Calafell ha perdut per 4 a 5 davant el Palafrugell  un encontre que quedarà marcat pel malson del golejador visitant Borja Ramon. Ell sol ha estat capaç de marcar quatre dels cinc gols  anotats pel seu equip, fet que ha facilitat els tres punts per al conjunt gironí en el matx corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga 2020-2021.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Tres faltes directes i un penal

La derrota final s’ha produit després que el Calafell  inaugurés el marcador de forma meteòrica. Torné  avançava els de Pere Varias quan només havien passat una desena de segons. Primera acció ofensiva dels del Baix Penedès i Torné realitzava un xut potent i creuat que superava el visitant Luzón. El Calafell colpejava primer però el Palafrugell no tardaria en reaccionar. Ho feia de penal mitjançant Marc Figa  en el minut 5. Anotava l’empat (1-1) i podia avançar-se posteriorment en el marcador si Ceschin  hagués transformat una falta directa.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - CH Palafrugell (10ª Jornada)

Oriol Palau anotava el 2 a 1 en el minut 10 i Eloi Mitjans ampliava les diferències en el minut 20 amb un gol de penal. Pujava un optimista 3 a 1 a l’electrònic, marcador que es capgiraria gràcies a l’efectivitat visitant en les jugades a bola aturada. Borja Ramon encetava el seu recital en el minut 21 amb el 3 a 2. Pocs segons després tornaria a veure porteria per empatar gràcies a una falta directa. Pellizzari  faria el 4 a 3 després del descans (minut 29) però seria un miratge. Una blava per a l’argentí es convertia en una falta directa que Borja Ramon no deixava escapar en el minut 35 per anotar el 4-4. El mateix Ramon faria ràpidament el 4 a 5 en el minut 36 i el Calafell seria incapaç d’empatar.

Aquesta ha estat l’onzena derrota de la temporada que deixa el Calafell en la catorzena posició de la lliga amb 16 punts, a dos punts de la zona de promoció de descens i a tres de la permanència directa. Dissabte a les 18.00 hores, nova cita rebent l’Igualada  al Joan Ortoll.