Imatge d'uns jugadors del CP Calafell celebrant un gol

Maneta del Calafell davant el Vic per allunyar-se del descens

Els verds s’imposen amb contundència al Vic i sumen la segona victòria consecutiva que els allunya de la zona de descens a l’OK Lliga Plata. Els de Varias obren escletxa amb la zona calenta

El Club Patí Calafell s’ha imposat per un contundent 5 a 0 al Club Patí Vic en el partit ajornat de la 16a cita del campionat de l’OK Lliga 2020-2021, duel que ha permès als del Baix Penedès situar-se al dia pel que fa a la resta d’equips dins de la mateixa competició. Els verds s’han endut el triomf per la via ràpida i han aconseguit sumar tres punts que els allunyen de la zona perillosa de la taula que no garanteix ràpidament a salvació a la categoria.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Victòria sense història

Els homes dirigits per Pere Varias han sumat un triomf que en cap moment han vist perillar, sobretot quan han sentenciat els tres punts en els darrers deu minuts d’encontre. Ja obria la llauna Eloi Mitjans en el minut 7 amb un llançament des de mitja pista que sorprenia el visitant Burgaya. Una sortida defectuosa de bola del Vic era aprofitada per un Mitjans que posava a prova Burgaya. El porter del Vic aconseguia rebutjar la bola però aquesta arribava a Arnau Xaus i no perdonava el segon gol local.

S’ha hagut d’esperar al minut 40 per, novament gràcies a una errada visitant, veure com Eloi Mitjans realitzava un potent i ràpid xut per batre Burgaya. El protagonisme de l’exvendrellenc es mantindria després que, en el minut 45, tornés a veure porteria per anotar el seu triplet particular. La darrera cita amb el gol del vespre ha estat per un Martí Gabarró que a vuit dècimes de segon del final aconseguia recuperar la bola per tancar el marcador amb la maneta d’un Calafell superior a un Vic que veu com l’OK Lliga Plata s’apropa cada cop més.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - CP Vic (16ª Jornada)

Amb aquest marcador, el Calafell escala fins a la desena posició amb 27 punts, cinc més que el descens directe i quatre més que la zona que marca la promoció de descens. Bombolla d’oxigen per a un equip que dissabte a les 19.00 hores rebrà el Voltregà novament al Joan Ortoll.