El Vendrell sobre la pista del Barça

El Vendrell surt escombrat de la pista del Barça

Els del Baix Penedès pateixen la primera derrota amb Xavi Ferrer com a primer tècnic després de ser golejats a la pista del FC Barcelona. El matx, sense història

El CE Vendrell no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Barça  i ha perdut contundentment (10-2) davant el conjunt blaugrana en un encontre que no ha tingut gens d’història. Els homes dirigits per Xavi Ferrer pateixen així la primera ensopegada després del relleu a la banqueta i hauran d’esperar a la finalització de la jornada per saber si suposa el retorna la zona de descens directe.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El matx, sense història

Els 50 minuts viscuts sobre la pista del Palau Blaugrana han estat protagonitzats per la qualitat dels homes d’Edu Castro. Ni un minut han tardat a obrir la llauna gràcies a Pau Bargalló. En el tercer minut, Joao Rodrigues feia el 2 a 0 i Pascual  i Llorca  feien el 4 a 0 en el minut 12 per deixar el matx sentenciat just al començament. Curro Fernández retallaria diferències en el minut 15 però Llorca feria el 5 a 1 en el minut 21. Semblava que aquest seria el marcador al descans fins que Pablo del Río ha transformat una falta directa per anotar 5 s 2.

El segon temps encara ha tingut menys protagonista al Vendrell. Els del Baix Penedès no han vist porteria i han encaixat cinc gols més. Pablo Álvarez anotava en el minut 26, Bargalló ho feia en el minut 30, el portuguès Joao Rodrigues feia un doblet en el minut 36 i 47 i Álvarez tornava a anotar per tancar el marcador en els darrers segons de partit. Amb aquest marcador, el Vendrell es queda a l’onzena plaça amb 18 punts a l’espera de la finalització de la jornada.

Dimarts vinent a les 20.00 hores, pròxima cita contra el Reus Deportiu  al Pavelló del Club d’Esports.