Un jugador del Calafell celebrant un gol

El Calafell suma el primer triomf a la pista del Caldes

Els verds guanyen a la pista del Caldes, integrant de la Lliga Europea, amb un gol de Jan Escala en la recta final del matx

El Club Patí Calafell ha sumat la primera victòria  de la temporada després d’imposar-se per 3 a 4 a la pista del Caldes. Els barcelonins, que enguany juguen la màxima competició europea, s’han vist sorpresos per un Calafell que suma els tres tres punts. Un triomf que deixa els verds a la cinquena posició  de la lliga amb quatre punts de sis possibles.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Remuntada per guanyar

Els homes dirigits per Ferran López  han remuntat després de veure com Roger Acsensi  avançava els locals en el minut 13 amb una acció darrera de la porteria de Xano Edo. Una blava a Miras provocava una falta directa que transformava Blanque en el 2 a 0 un minut després. S’arribava al quart d’hora i el Calafell perdia per dos gols, fet que Escala  solucionaria abans del descans.

L’exvendrellenc transformava un penal en el minut 22 per fer el 2 a 1 amb el qual s’arribaria al descans. No seria fins a la recta final del matx quan el marcador tornaria a moure’s. Sergi Miras, amb un xut des de mitja pista, faria l’empat per donar emoció a l’encontre.

Xaus, en el minut 45, feia esclatar les opcions de victòria amb el 2 a 3 gràcies a un rebot amb la fusta del final de la pista. El local Ricart empataria ràpidament però Escala, en el minut 47, anotaria el 3 a 4 definitiu amb un contraatac. Aquest triomf deixa el Calafell cinquè amb quatre punts abans de la visita del Liceo dissabte  a les 19.30 hores  al Joan Ortoll.