Jugadors del Calafell celebrant un gol

El Calafell guanya el Mataró i surt del descens

Els verds s’imposen a la pista del cuer amb dos gols d’Eloi Mitjans i sumen la setena victòria de la campanya que els permet arribar als 24 punts i sortir de la zona de descens

El Club Patí Calafell ha guanyat a la pista del Mataró (0-2)  i ha sumat la setena victòria de la temporada que el permet sortir de la zona de descens directe a l’OK Lliga Plata i, provisionalment, situar-se en la desena posició amb 24 punts a l’espera de disputar el partit pendent  contra el Vic. Els del Baix Penedès necessitaven sumar un vital triomf contra un rival de la zona baixa i no han fallat gràcies a dues dianes d’Eloi Mitjans, bigolejador de l’encontre.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Mitjans, protagonista

Ha estat en el minut 8 de la primera meitat quan el Calafell  posava la primera pedra de la futura victòria. Després d’una targeta blava a Gabarró, i tot i que s’estava jugant amb inferioritat numèrica, els calafellencs han aprofitat un contraatac que Mitjans ha culminat amb el 0 a 1 davant la sorpresa local. El matx no passarà a la història per la seva vistositat. Els porters han robat el protagonisme als davanters i només s’han vist dues dianes al llarg dels 50 minuts.

La segona  no arribava fins al minut 42. El Calafell no volia patir per conservar el triomf i un combatiu Mataró, que ha fet un pas més per tornar a l’OK Lliga Plata, ha vist com Eloi Mitjans tornava a superar la porteria defensada per Grané. Assistència de Romeu per a Eloi Mitjans i l’exvendrellenc ha trobat el forat per superar Grané i sentenciar el matx amb el 0 a 2.

#OKLigaM | CH Mataró - CP Calafell Tot L'Any (23ª Jornada)

Amb aquest resultat i a l’espera de la disputa de la jornada sencera, el Calafell se situa a la desena posició amb 24 punts, tres més que el descens directe. Dimecres  vinent a les 20.45 hores, visita del Vic  al Joan Ortoll per posar-se al dia a la lliga i no tenir cap partit pendent de disputar.