Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

El Calafell cau a la pista del Barça

Els del Baix Penedès cauen contundentment a la pista d’un Barça que ha estat incapaç d’inaugurar el marcador fins al quart d’hora de joc

No ha pogut ser però tampoc és una sorpresa. El Club Patí Calafell ha perdut a la pista del poderós Barça  (4-1), un encontre on tenia molt a guanyar i poc o res a perdre tenint en compte les enormes diferències entre ambdues entitats. Els jugadors dirigits per Pere Varias han buscat provocar la segona derrota culer de la campanya però no ha pogut ser, tot i que el plantejament verd ha donat els seus fruits fins al quart d’hora de partit.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Roca obre la llauna

El Calafell  saltava a la pista del buit Palau Blaugrana amb la idea clara d’allò que calia fer per extreure quelcom positiu. Prioritzant la defensa amb possessions llargues i buscant la velocitat dalt, els verds han gaudit d’un parell d’ocasions que Sergi Fernández allunyava. Xano Edo, a l’altre costat de la pista, també intervenia amb encert. No ha estat fins al minut 14 quan el pla s’ha ensorrat.

Nil Roca, que saltava a la pista com a jugador de rotació, trobava un forat a la frontal per engaltar un xut potent que es colava entre els tres pals calafellencs. Dos minuts després era un contraatac dels d’Edu Castro el que facilitava el 2 a 0. Una recuperació conduïda per Matías Pascual acabava amb una diagonal per a què al segon pal, entre Joao Rodrigues i Eloi Mitjans sense voler, es transformés la segona diana matinal. Abans del descans, cauria el tercer. Una penjada a l’àrea calafellenca era desviada per Sergi Panadero per fer el 3 a 0. S’augmentaria la distància a l’inici de la segona part amb un xut ajustat a la base del pal dret d’Edo per part de Bargalló (4-0). No seria fins al minut 45 quan el Calafell aconseguiria el gol de l’honor. Un xut de Pellizzari  des de quasi mitja pista acabava al fons de la xarxa després de tocar en dos jugadors.

Finalment, derrota per 4 a 1  per a un equip de Pere Varias que es queda amb sis punts a la taula ocupant la vuitena posició de forma provisional. La pròxima cita dels baixpenedesencs serà, si la Covid-19 ho permet, dissabte vinent a les 18.00 hores rebent el Mataró  al Joan Ortoll.