El Barça no ha tingut un partit còmode davant el Calafell

El Calafell fa suar el Barça però es queda sense premi

Els verds perden per 6 a 3 a la pista del Barça, resultat relativament gros després de dos gols blaugrana en els darrers 22 segons. El Calafell ha ofert una lluitadora imatge

El Barça no ha tingut un partit còmode davant el Calafell | @FCBHoquei

El Club Patí Calafell ha perdut a la pista del FC Barcelona per 6 a 3, resultat que podria ser considerat relativament contundent però que no reflecteix el patiment d’un Barça que ha vist com els del Baix Penedès gaudien d’uns grans deu darrers minuts de partit on s’han situat a només un gol d’empatar en dues ocasions. Els de Ferran López han perdut però han merescut un premi que no han trobat a la pista del poderós conjunt blaugrana.

Tres pals i diana

El Calafell saltava a la pista del Barça amb ganes de donar guerra. La defensa dels del Baix Penedès és una de les més sòlides i volien demostrar-ho davant un dels atacs més contundents de l’hoquei mundial. Els jugadors d’Edu Castro han complert amb el pronòstic i han buscat des del minut 1 el gol. Tres pals dels barcelonins han estat el preludi del premi. Pau Bargalló, amb un potent xut, superava Martí Serra i obria el marcador davant un Calafell que ha aguantat molt dignament les arribades locals. Els de Ferran López, fins i tot, han gaudit d’una claríssima ocasió per empatar. Sergi Romeu es quedava sol davant el local Sergi Fernández i el capità calafellenc enviava la bola al travesser en el minut 14.

Els verds han aguantat la diferència mínima fins que un penal en el segon temps ha obert escletxa. Joao Rodrigues transformava una pena màxima en el minut 32 i feia el 2 a 0. Els locals encarrilarien molt l’encontre en el minut 38 amb el 3 a 0 després d’una assistència en diagonal d’Alabart que Rodrigues engaltava a la perfecció fer el seu doblet particular. Una internada de Sergi Torné permetia al reusenc reduir distàncies superant Fernández després d’aixecar la bola. El Calafell estrenava el compte golejador i s’obria la porta a una possible reacció. Un potent llançament de Guido Pellizzari sorprenia Fernández i es convertia en el 3 a 2 en el minut 42. Hi havia partit: faltaven vuit minuts per al final i els del Baix Penedès estaven a un gol de puntuar.

Lluita fins al final

Una acció de David Paris sobre Bargalló ha estat castigada amb falta i targeta blava, fet que ha ocasionat una falta directa que Álvarez no ha transformat, deixant els verds amb un jugador menys fins que Bargalló ha aconseguit aprofitar l’avantatge per fer el 4 a 2 en el minut 44. Semblava la sentència però el Calafell no es rendeix fàcilment. L’equip ha tornat a reaccionar i Arnau Xaus ha culminat una assistència de Sergi Romeu per fer el 4 a 3 en el minut 46. Quedaven quatre minuts i ambdós conjunts tenien nou faltes. Una infracció i es podia sentenciar el matx o tenir una oportunitat d’or per empatar-lo.

Ferran López ha decidit posar tota la carn a la graella i ha substituït Serra per un jugador de pista. Malauradament no ha sortit bé i el Barça ha recuperat la bola i ha marcat el 5 a 3 sense oposició mitjançant Joao Rodrigues a 22 segons del final. El portuguès ha tancat el compte golejador en el darrer segon anotant el 6 a 3 després d’una errada anecdòtica de Martí Serra. Amb aquest marcador enganyós, el Calafell queda desè a la taula amb nou punts i haurà de buscar dissabte vinent a les 20.00 hores contra el Noia un bon resultat que compensi els mèrits realitzats fins ara que no s’acaben de reflectir en el caseller de punts.