Imatge d'un jugador del Reus Deportiu

El Reus Deportiu pateix però compleix a Mataró

Els reusencs s’enduen els tres punts de la pista del cuer després d’un matx on han patit més de l’esperat però que els deixa tres punts per sobre del Lleida, màxim perseguidor

El Reus Deportiu Miró ha guanyat  a la pista del Mataró (3-4) en un encontre on ha patit més del previst. Els del Baix Camp han pogut aprofitar l’ensopegada del seu màxim perseguidor, un Lleida que ha perdut a la pista del Barça, fet que sitúa els ganxets amb tres punts de distància  respecte als blaus i la zona que no dona accés a la Lliga Europea 2021-2022.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Qui avisa…

El matx s’iniciava amb un avís per part del conjunt local. El Mataró, que encara tenia alguna opció matemàtica extremadament complicada per salvar-se, sorprenia el Reus Deportiu i s’avançava en el marcador. Lladó  realitzava un xut des de mitja pista, la bola realitzava un bot davant Ballart i aquest no podia impedir que se li colés per sota del cos. Pujava l’1 a 0 a l’electrònic en el minut 4 però la reacció dels ganxets no tardaria res en arribar. Ni un minut necessitava Marc Julià per empatar després d’aprofitar un xut d’Àlex Rodríguez que rebutjava el porter Grané.

S’havia arribat al minut 5 i el públic local, que avui tornava a veure el seu equip després de veure com ascendia la passada campanya a la màxima categoria, ja havia vist dos gols. El tercer seria roig-i-negre, en el minut 17 i després de la bona connexió entre els xilens de l’equip: Felipe Castro i Diego Rojas. El primer realizava una jugada per darrere de la porteria i la cedia pel segon que anotava l’1 a 2. Els del Baix Camp s’avançaven en el marcador i no seria fins al segon temps quan rebrien el segon avís.

El Mataró, segon cop per davant

Cantero recuperava una bola en el centre de la pista i es cuinava ell sol l’empat amb un bon xut que superava Ballart per alt. El local Cusachs  acabaria de confirmar la reacció amb un xut des de la dreta que es colava per la base del pal esquerre de Càndid Ballart. Faltaven 15 minuts per al final i el Reus, que havia arribat al duel buscant aprofitar el matx del Lleida a la pista del Barça per guanyar distància amb els de la Terra Ferma, veia com el cuer, que no havia guanyat cap dels darrers 19 encontres, l’estava deixant sense punts.

Afortunadament per als interessos ganxets, Àlex Rodríguez ha tingut quelcom a dir. Sense Marín  sobre la pista, el de Sant Hipòlit de Voltregà ha hagut de liderar l’olfacte golejador en el duel d’avui. Rodríguez aconseguia empatar en el minut 43 amb un xut des de la banda esquerra que ha superat Grané. Idèntica situació per a un 3 a 4 que arribaria poc després, en el minut 44. Els homes dirigits per Jordi Garcia tornaven a guanyar i no han patit en excés per conservar els tres punts que deixa el Reus a la quarta posició amb 48 punts, tres més que un Lleida que no ha pogut sorprendre el Barça.

D’aquesta manera, el Reus tanca el seu paper a l’OK Lliga fins al pròxim 17 d’abril quan s’haurà d’enfrontar al Voltregà en el Palau d’Esports. Abans, torn per a la Lliga Europea.