El Reus i el Taradell, sobre la pista d'El Pujoló

El Reus Deportiu Miró evita la derrota a Taradell amb un gol a dos minuts del final

El conjunt reusenc empata en dues ocasions un gol del Taradell, marcant el darrer en el minut 48 i evitant la derrota a la pista d’un rival de la zona baixa

El Reus ha pogut empatar quan faltaven dos minuts per al final | CP Taradell

El Reus Deportiu Miró ha evitat a darrera hora la cinquena derrota de la temporada a l’OK Lliga després d’empatar (2-2) a la pista del Taradell, equip de la zona baixa de la classificació que ha generat més mals de cap dels previstos. Els barcelonins, que arribaven al duel amb el repte de sumar el primer triomf per començar el camí de la necessària remuntada per aconseguir la salvació, s’han avançat en dues ocasions en el marcador però han vist com els reusencs eren capaços d’equilibrar el marcador. Tot i la diferència a la taula, el partit no anava a resultar fàcil. Cal recordar que fa unes setmanes, era el poderós Liceo qui perdia a terres taradellenques.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Primera meitat amb interrupció inclosa

El matx s’ha començat a posar coll amunt en el minut 5. Una assistència de Dani Rodríguez per Marc Soler ha acabat amb un xut d’aquest des de la frontal que ha superat Càndid Ballart per fer l’1 a 0 a favor dels taradellencs. No era la millor manera de començar el partit però quedaven 45 minuts endavant per buscar la remuntada. Un temps que s’ha fet més llarg del previst després que una aturada en el subministrament elèctric hagi obligat als col·legiats a aturar el matx. Un cop tornada l’electricitat, el matx s’ha reprès però no ha estat fins al segon temps quan els homes entrenats per Jordi Garcia han pogut empatar.

Una falta directa no transformada per Marc Julià per targeta blava a Benito, deixava el Taradell amb un home menys durant dos minuts. Temps que els del Baix Camp han aprofitat per tancar els locals dins de la seva àrea i remenar la bola fins que Julià ha assistit Salvat per empatar en el minut 36. El duel s’ha mantingut equilibrat fins que una falta era executada en curt per Soler qui deixava el xut per un Dani Rodríguez que ha estat capaç de fer passar la bola per un mar de cames fins a endinsar-la a la porteria reusenca. Quedaven sis minuts i 22 segons per al final i el Reus havia d’evitar la derrota com fos.

I quan pitjor es posen les coses, quasi sempre brilla Àlex Rodríguez. L’Àlex, que veia com el seu germà anotava el 2 a 1, també ha volgut la seva dosi de protagonisme i ha realitzat un potent xut en diagonal des de la frontal per superar Dalmau i establir el 2 a 2 quan faltava un minut i 50 segons per al final. Hi havia marge per veure quelcom més, sobretot tenint en compte que el Reus tenia nou faltes comeses i podia caure la desena. Finalment, el marcador no s’ha mogut i ambdós conjunts s’han repartit un punt. Els ganxets són ara cinquens amb 25 punts, a tres de la quarta plaça que té l’Igualada. La pròxima cita de l’equip serà divendres vinent a les 21.00 hores rebent el Caldes.