El Reus Deportiu, en acció

El Reus Deportiu Virginias guanya l’Alcoi i ja és als quarts de la Lliga Catalana

Els ganxets s’imposen a un combatiu Alcoi per classificar-se per als quarts de final de la Lliga Catalana. El Girona o l’Igualada serà el rival a la Fase Final

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat per 6 a 4 l’Alcoi  i ja s’ha classificat matemàticament per als quarts de final de la Lliga Catalana. Els homes dirigits per Jordi Garcia han sumat el segon triomf de la competició per seguir vius i lluitar pel títol. El duel, disputat al Palau d’Esports, s’ha decantat a favor dels locals tot i la insistència valenciana.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Diferències mínimes a l’electrònic

Tot i que la distància entre ambdós equips és considerable sobre el paper, l’Alcoi ha aconseguit dissimular-ho bé. Marín  avançava el Reus en el minut 5 però Morales  aconseguiria empatar en el minut 11. No seria fins a la vora del descans quan Joan Salvat  veuria porteria per fer el 2 a 1 que manaria al marxar als vestidors.

Resum del Reus Deportiu Virginias vs PAS Alcoi

Novament Morales tornaria a marcar pels visitants en el minut 33 per fer el 2 a 2 de falta directa. Compagno, una de les cares noves del Reus, feria el 3 a 2 en el minut 36 i seria aquí quan l’Alcoi tornaria el cop per partida doble. Pérez  i Canto, ambdós en el minut 37, posarien el 3 a 4.

Amb poc marge de reacció, el Reus donava la volta a l’electrònic. Salvat  empatava en el minut 42 i Gelmà ampliava diferències des del punt de penal en el minut 47. El colofó arribava en els darrers instants de matx amb el 6 a 4 de Compagno, transformant una directa.

Després d’aquest triomf, el Reus Deportiu Virginias espera rival als quarts de final que es jugaran la setmana vinent a Sant Hipòlit de Voltregà. El Girona  o l’Igualada, aquell qui quedi segon en el grup 1 del torneig.