Jugadors d'hoquei celebrant un gol

El Reus Deportiu s’imposa al Girona i vol reenganxar-se a la zona alta

Els ganxets superen amb contundència el Girona i sumen el cinquè triomf de la campanya a la lliga per reenganxar-se a la zona alta de la taula

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat per 5 a 2  el Girona  i suma la cinquena victòria de la temporada per evitar despenjar-se més de la zona alta de la taula. Els homes dirigits per Jordi Garcia  han hagut de remuntar el gol inicial dels gironins però no han patit en excés per guanyar. Un doblet de Compagno  i un de Raül Marín, acompanyat de Gelmà  i Rojas, han completat la golejada.

Resum del Reus Deportiu Virginias 🆚 Garatge Plana Girona CH

Remuntada contundent

El Reus ha hagut de remar a contracorrent just començar l’encontre. Marc Vázquez, format a la pedrera roig-i-negra, anotava el 0 a 1 després d’una acció individual per la banda dreta. Caldria esperar fins al quart d’hora però els de Jordi Garcia anotarien dos gols en poc espai de temps i mitjançant el mateix jugador: Compagno.

L’italià aprofitava un refús a la frontal per empatar en el minut 16 i dos després culminava una acció per l'esquerre per situar el Reus per davant en el marcador. Marín, després d’una targeta blava a Aguirre, anotava el 3 a 1 abans del descans. Per veure més gols, caldria al segon temps mitjançant Rojas en el minut 28.

El cinquè arribaria amb Marín i novament una falta directa seria el camí en el minut 35. El visitant Pelicano  retallaria distàncies en el minut 44 però Gelmà  faria pujar el definitiu 6-2 en el minut 48. El Reus suma tres punts més i ara és sisè amb 17 punts i un partit més que la competència.

Diumenge  vinent a les 12.15 hores, darrer partit de lliga de l’any contra el Calafell. El primer derbi tarragoní de la campanya serà la cirera del pastís per tancar l’any al Pavelló Joan Ortoll.