Raül Marín celebrant un gol en el partit de Copa d'Europa entre el Reus Deportiu i el Liceo

Un huracà golejador del Reus Deportiu esmicola l’Igualada en el segon temps

Els ganxets destrossen l’Igualada després d’un primer temps equilibrat que ha passat d’un 1 a 1 a un 1-8 en catorze minuts. El Reus segueix sumant punts i gols

Raül Marín ha marcat un dels millors gols del matx | Laia Solanellas

El Reus Deportiu Miró ha golejat (3-8) l’Igualada  en el Pavelló de Les Comes en un duel que ha tingut dues versions: l’equilibrada en el primer temps i la de color roig-i-negre en els segons 25 minuts. Els del Baix Camp afrontaven la visita a la pista de l’Igualada, cuer de la lliga, però ni la dolenta situació dels locals feia preveure un triomf com el que s’ha consumat.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

De l’equilibri a l’huracà ganxet

Veient el resultat final sembla inversemblant que en el primer temps s’arribés amb empat (1-1) al descans. És més, l’Igualada ha pogut marxar guanyant als vestidors si hagués aprofitat una superioritat numèrica en els darrers instants de la primera meitat. L’equilibri inicial entre ambdós equips ha impedit veure un gol fins al minut 18. Àlex Rodríguez culminava a la perfecció un contraatac iniciat per Ballart, Del Río i Marín.

L’alegria duraria poc perquè el local Gerard Riba aprofitaria una assistència de Marc Palau per superar Càndid Ballart en el segon pal. Amb aquest 1 a 1 s’arribaria al descans i després de tornar a la pista, apareixeria la versió més efectiva dels homes dirigits per Jordi Garcia. Rodríguez assistia Bancells a la banda esquerra per a fer l’1 a 2 en el minut 27. Rodríguez  tornaria a donar un gol, en aquest cas a Marc Julià. L’olotí es plantava sol davant Deitg  i superava per alt el porter local amb una gran individualitat.

#OKLigaM | Igualada Rigat HC - Reus Deportiu Miró (7ª Jornada)

Àlex Rodríguez es cansaria de ser assistent i prenia el protagonisme golejador amb un gran xut en el minut 30 per ampliar diferències (1-4). Pablo Nájera també tindria el seu moment, posant l’estic en el lloc precís per fer l’1 a 5 en el minut 35. L’altre Pablo, Del Río, també veuria porteria engaltant la bola davant Deitg. El porter local veuria ampliat el seu malson quan Raül Marín, de falta directa, anotaria un autèntic golàs de crack. El reusenc ha aixecat la bola, l’ha endarrerit en l’aire i l’ha enviat al fons de la xarxa en el minut 37.

El festival golejador el tancaria el mateix Marín en el minut 39 i els locals Bars i Riba maquillarien la golejada amb el 3-8 definitiu que deixa el Reus Deportiu Miró ocupant la segona plaça de la lliga amb setze punts, a dos del líder Barça però amb un partit menys que es jugarà contra el Lleida Llista  aquest dimecres 11 a les 20.00 hores al Palau d’Esports.