Jugadors d'hoquei celebrant un gol

El Reus perd a Lleida i es despenja de la quarta plaça

Els reusencs perden a la pista del Lleida i es despengen de la quarta posició que dona accés a la Lliga Europea. Encara tenen dos partits per jugar en comparació al rival d’avui

El Reus Deportiu Miró ha perdut  per la mínima (2-1) a la pista del Lleida Llista en el matx corresponent a la jornada 21 de l’OK Lliga 2020-2021 disputat al Pavelló Municipal de Bell-Lloc. Els homes dirigits per Jordi Garcia han patit la quarta derrota en els sis partits de lliga que han jugat aquest any i veuen com la quarta plaça s’allunya a quatre punts, despenjant-se de forma provisional de la darrera plaça que dona accés a la màxima competició europea de la pròxima campanya. Una situació que és totalment reversible si els del Baix Camp guanyen els dos partits que encara han de jugar contra el Noia  i el Girona.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Dolent primer temps

La derrota a la Terra Ferma s’ha consumat després dels primers 25 minuts. L’encontre es posava coll amunt en el minut 10 quan Joan Cañellas aprofitava el rebuig de Càndid Ballart després d’un potent xut de Bruno Di Benedetto per enviar la bola al fons de la xarxa. S’estrenava el marcador però la resposta del Reus no tardaria en arribar. Marc Julià enviava l’esfèric al ferro pocs segons després del gol local. Era un avís que no es traduïa en diana per als interessos ganxets.

Més difícil se situava el matx en el minut 19 quan Oriol Vives, una de les màximes referències lleidatanes, ampliava les distàncies des del punt de penal. Ballart no podia evitar la diana i el 2 a 0 arribava abans del descans. No seria fins al minut 33, ja en el segon temps, quan el Reus Deportiu podria donar senyals de vida. Un penal anotat per Àlex Rodríguez en el minut 33 semblava situar l’equip ganxet dins del matx. Els minuts posteriors a la diana semblaven confirmar aquesta circumstància però una lesió de Raül Marín a l’espatlla dreta ha aturat el joc durant uns minuts i l’espurna reusenca s’ha apagat.

#OKLigaM | CE Lleida Llista Blava - Reus Deportiu Miró (21ª Jornada)

Tot i que els intents no han fallat, el Reus s’ha estavellat contra la defensa i el porter rival, consumant així la sisena derrota de la lliga, la quarta en els darrers dos mesos. Després del matx d’avui, els de Jordi Garcia ja miren el pròxim repte: dimecres a les 21.00 hores rebent el Girona  al Palau d’Esports en un dels dos encontres ajornats prèviament per la Covid-19. Guanyar per aproximar-se novament a la quarta plaça, actualment a quatre punts, és una obligació.

Lleida Llista

Serra, Cañellas, Vives, Tomàs i S. Folguera. A la banqueta: G. Folguera, Selva, Duch i Di Benedetto

Reus Deportiu Miró

Ballart, Salvat, Bancells, Najera i Julià. A la banqueta: Montes, Castro, Rodríguez, Marín i Giménez

1-0 / Cañellas (10’)

2-0 / Vives (19’)

2-1 / Rodríguez (33’)

Per al local Selva i per als visitants Marín i Najera

Germán Sandoval i Álvaro de la Hera

Matx corresponent a la jornada 21 de l’OK Lliga disputat al Pavelló Municipal de Bell-Lloc