El Reus celebrant un triomf

El Reus Deportiu Miró goleja a Vic i és líder provisional de l’OK Lliga

Els ganxets s’imposen amb comoditat a la pista del Vic i sumen tres punts per anar a dormir líders de l’OK Lliga a l’espera del partit de diumenge del Caldes

El Reus Deportiu Miró ha guanyat per 0 a 7 a la pista del Club Patí Vic i dormirà com a líder en solitari de l’OK Lliga a l’espera de la conclusió de la jornada durant el diumenge. Els del Baix Camp, que volien aprofitar la visita a un rival que teòricament lluitarà per evitar el descens, s’han endut els tres punts cap a casa i estan a l’espera dels resultats de la jornada diumenge per saber si el lideratge que té ara és provisional o si es manté una setmana.

Un matx sense gaire història

Els homes dirigits per Jordi Garcia afrontaven un encontre on el favoritisme es trobava clarament en el seu bàndol. Amb poc a guanyar i molt a perdre, els reusencs han tardat poc a decantar l’electrònic. Àlex Rodríguez culminava un robatori de pilota de Raül Marín i una assistència de Marc Julià  per batre Burgaya en el minut 5. Ja en el minut 11 arribaria el segon després d’una falta directa de Marín dins de l’àrea davant el porter local.

El 0 a 2 es mantindria a l’electrònic sense patiment fins a la recta final del matx. Marín  transformaria una falta directa per anotar el 0 a 3 en el minut 41. El Vic, ja desfet per la virtual derrota, ha pagat cara la feblesa defensiva i els del Baix Camp ho han aprofitat per atipar-se a fer gols. Julià  s’estrenava en el vespre d’avui amb el 0 a 4 en el minut 46 després d’una assistència de Marín.

El 0 a 5 arribava també a mans de l’olotí transformat una falta directa, com de costum. Àlex Rodríguez també se sumava als doblets anotadors i en el minut 48 feia el 0 a 6 i el capità Joan Salvat ha volgut dir la seva en els darrers segons del matx amb el 0 a 7. Aquest resultat deixa el Reus Deportiu Miró líder provisional de l’OK Lliga i màxim golejador amb 31 gols en cinc partits a l’espera del duel del Caldes durant la jornada de diumenge.