Julià celebrant un gol

El Reus Deportiu no falla contra el Palafrugell

Els ganxets golegen còmodament el Palafrugell i sumen la vuitena victòria de la campanya per conservar la tercera posició de la classificació

Sense sorpeses. Així es podria definir el partit del Reus Deportiu Miró contra un Palafrugell  a qui ha superat per 7 a 3, demostrant novament una capacitat golejadora extremadament letal en un duel on els del Baix Camp no han comptat amb la presència de dos homes claus en els seus esquemes: Raül Marín i Joan Salvat. El matx també ha servit per veure el debut a la porteria de Gerard Montes i els primers gols del xilè Felipe Castro.

Julià marca el camí

Marc Julià ha estat l’encarregat d’assenyalar el camí de la victòria. Només havien passat dos minuts del matx quan l’olotí estrenava l’electrònic. Repetia en el minut 10, un 2 a 0 que deixaria pas a la diana de Ferran Giménez. El jove de la pedrera de 19 anys marcava així el seu primer gol a l’OK Lliga 2020-2021. Del Río se sumava al fet d’aprofitar els minuts atorgats per Jordi Garcia i anotava el 4 a 0 després de quedar-se sol davant Luzón.

Resum del Reus Deportiu 🆚 CH Palafrugell

El Palafrugell no s’ha donat per vençut i Ceschim  retallava distàncies en el marcador abans del descans. Després d’aquest, el xilè Felipe Castro ha pres el protagonisme. El nouvingut a la capital del Baix Camp aquesta temporada s’encarregava de fer un doblet amb un gol en el minut 28 i un altre en el 30 per situar un contundent 6 a 1 que sentenciava l’encontre. Àlex Rodríguez feia el setè en el minut 31 i el Palafrugell aconseguiria maquillar mínimament el marcador amb el 7 a 2 de Ramón en una jugada posterior a una falta directa i Sergi Canet feia el definitiu 7 a 3 quan faltava poc més d’un minut per al final.

El triomf situa el Reus amb 26 punts a la taula i conservant una tercera plaça que és desitjada per un Lleida Llista que no ha fallat aquesta jornada. El darrer partit de l’any dels de Jordi Garcia serà el pròxim dissabte a les 20.00 hores a la pista del Lloret.