El Reus celebrant una de les dianes del matx

El Reus Deportiu Miró torna amb els tres punts de Sant Hipòlit

Els reusencs guanyen per 2 a 3 el Voltregà amb gols d’Àlex Rodríguez, Marc Julià i César Carballeira. Un doblet del local Canal fa patir el Reus fins al darrer segon de matx

El Reus Deportiu Miró s'ha imposat per 2 a 3 | Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró ha complert amb els pronòstics i  ha aconseguit la victòria a la pista del Club Patí Voltregà després d’imposar-se per 2 a 3 en un encontre que semblava sentenciat en el minut 31 però que dos gols en dos minuts dels locals han provocat que els de Jordi Garcia hagin arribat fins al darrer segon de partit amb la llengua fora i el cor revolucionat per la insistència dels locals per puntuar.

Àlex Rodríguez s’inventa el 0 a 1

El duel no seria gens còmode per a l’equip de Jordi Garcia. Com a mínim en el primer quart d’hora de rellotge. Els del Baix Camp volien obrir la llauna ben aviat però veien com eren els locals qui gaudien d’una oportunitat d’or després d’una targeta blava a Àlex Rodríguez que Eric Vargas no podia transformar en el minut 12. No ha estat fins al minut 18 quan l’equilibri s’ha trencat gràcies a una nova individualitat d’un Àlex Rodríguez que ha brillat en l’enèssim retorn a casa. El ‘killer’ roig-i-negre ha controlat la bola d’esquena al porter Roca, s’ha girat davant la pressió que rebia i ha aixecat la bola per enganyar tothom i, amb un xut inversemblant, fer el 0 a 1.

Carballeira marcant el 0 a 3
César Carballeira ha anotat el 0 a 3 en el minut 31 de partit | Reus Deportiu

Una nova mostra de l’extrema qualitat del de Sant Hipòlit de Voltregà donava un gol important als homes de Jordi Garcia. Quan no fa una diana plena de picardia, la fa mostrant potència bruta. I avui, demostrant que no sempre cal una jugada col·lectiva per veure porteria. El Reus ha hagut d’esperar a la segona meitat per ampliar les diferències. Després de la desena falta del Voltregà, ha arribat una directa que no ha desaprofitat l’especialista Marc Julià. 0 a 2 en el minut 28, marcador que duraria poc perquè César Carballeira faria el tercer. Minut 31, acció del gallec per la banda dreta, recuperació del local Canal per a què Carballeira li robi la bola i aconsegueixi anotar.

Canal es refà i dona opcions al Voltregà

Arnau Canal, autor de l’errada en el 0 a 3 ganxet, s’ha refet de l’acció amb dos gols en poc més d’un minut que han fet suar de valent el Reus Deportiu Miró. Primer era una blava a Marc Julià que acabava amb falta directa que es transformava en l’1 a 3 en el minut 35. En el 37, un xut des de pista pròpia, sorprenia tothom per aconseguir el 2 a 3. El Voltregà passava d’estar sentenciat a trobar-se a un gol de puntuar. L’embrenzida ha estat frenada per les bones intervencions de Càndid Ballart, que ha posat un parell de mans salvadores per evitar l’empat.

El matx entrava en la recta final i tot estava per decidir. El Reus Deportiu Miró gaudia d’una falta directa que Julià no podia anotar. El Voltregà ha arriscat buscant l’empat, arribant a jugar el darrer minut i mig del partit sense porter i amb el cinquè jugador de pista. Els del Baix Camp s’han tancat en defensa amb nou faltes en el marcador i han aconseguit, no exempts de patiment, el triomf. Amb aquests tres punts, els roig-i-negres acumulen ja 31 punts a la taula però segueixen ocupant la cinquena plaça després del triomf del Noia a la pista del Taradell (1-3). El pròxim repte, un d’alçada: diumenge a les 12.00 hores al Palau Blaugrana davant el Barça.