Una porteria d'hoquei patins

El Vendrell cau contra el Noia i queda fora de la Lliga Catalana

Els vendrellencs cauen derrotats contra el Noia i queden eliminats de la Lliga Catalana 2020-2021. Tres gols de Gerard Miquel han estat insuficients

El CE Vendrell ha perdut  aquest vespre per 6 a 3 contra el CE Noia i ha quedat eliminat de la Lliga Catalana 2020-2021 després d’un resultat global de 9 a 6 favorable als de Sant Sadurní. Aquesta és la primera derrota de la pretemporada dels del Baix Penedès abans de fer front al retorn a l’OK Lliga a finals de setembre amb el debut a la pista del Lleida Llista.

Els homes dirigits per Josep Lluís Delriu han clavat el genoll a terra malgrat que han començat el matx avançant-se en el marcador. Gerard Miquel aconseguia el 0 a 1 ben d’hora gràcies a un xut llunyà, diana que seria ràpidament contrarestada pel local Aleix Esteller per empatar en el minut 6.

Un minut 9 letal

El Noia de Ferrán López capgiraria l’electrònic en el minut 9 gràcies a Adrià Ballart i aprofitaria el mal moment vendrellenc per fer el 3 a 1 pocs segons després gràcies a una diana de l’exroig-i-negre Xavi Costa. El marcador tornaria a posar-se emocionant abans del descans. Gerard Miquel aprofitaria la superioritat numèrica dels del Baix Penedès per anotar el 3 a 2.

No ha estat fins al segon temps quan el duel ha tornat a tenir gols. Malauradament ha estat el quart dels locals. Després que Xavi Crespo es quedés a poc de poder empatar el duel, Aleix Esteller aprofitaria el contraatac per ampliar diferències. Dues faltes directes posteriors, executades per Roc Pujades i l’exvendrellenc Jordi Ferrer, posarien un dur 6 a 2 que únicament seria maquillat per Gerard Miquel en el minut 36 amb el seu triplet particular.

D’aquesta manera, el Vendrell consuma la primera derrota de l’estiu contra un rival de molt nivell, quedant fora de la Lliga Catalana 2020-2021. L’únic supervivent de la competició és el Club Patí Calafell que començarà a competir en la fase final de Vic en els quarts de final que es disputaran dilluns i dimarts vinent.