Imatge del matx entre el Vendrell i el Noia

El Vendrell empata contra el Noia en l’estrena a la Lliga Catalana

Els roig-i-negres empaten davant el Noia i deixen oberta l’eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins. Ha estat el primer partit des del llunyà 8 de març

El Pavelló del Club d’Esports Vendrell ha tornat a viure un partit d’hoquei. Ho ha fet aquest vespre amb un empat (3-3) davant el CE Noia en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana. Els del Baix Penedès, quasi sis mesos allunyats de les pistes per culpa de la Covid-19 i la suspensió de la temporada 2019-2020, han tornat a disputar 50 minuts contra un altre equip després d’assimilar el retorn a l’OK Lliga.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

La primera pedra en el camí ha estat l’exigent Noia que aquesta temporada dirigeix l’excalafellenc Ferran López. Els de Sant Sadurní, que van finalitzar tercers la lliga passada i disputaran la Lliga Europea 2020-2021, no han anat mai per davant en el marcador i deixen l’eliminatòria totalment oberta de cara al matx de tornada que es disputarà a Torrelavit (Alt Penedès).

El Vendrell ha colpejat tres cops

Pel que fa al matx, el local Xavi Crespo avançava el Vendrell que entrena Josep Lluis Delriu en el minut 10, tot i que una targeta blava al mateix jugador permetia el vendrellenc Jordi Ferrer anotar l’empat pels visitants aprofitant la falta directa. Poc tardaria a reaccionar un Vendrell que es tornaria a avançar a l’electrònic gràcies a un xut de Jan Escala  que desviava en els darrers instants Iker Casado. El Noia tornaria a reaccionar ràpidament i el també exvendrellenc Xavi Costa empataria en el minut 15.

No ha estat fins al segon temps quan el marcador ha tornat a moure’s, novament per veure els vendrellencs per davant. La desena falta dels de Sant Sadurní seria aprofitada per Roc Llisa per estrenar-se com a golejador del Vendrell i fer el 3 a 2 en el minut 27. L’avantatge duraria més en el marcador local fins que Roc Pujadas, en el minut 35, feia el 3 a 3 definitiu.

Aquest marcador deixa l’eliminatòria per decidir en un duel de tornada que se celebrarà a porta tancada divendres a les 20.30 hores a Torrelavit.