El Vendrell ha sumat la quarta victòria de la campanya

El Vendrell remunta i suma els tres punts a la pista del Rivas

Els roig-i-negres tornen els tres punts de Madrid i defensen el lideratge i l’avantatge respecte al segon classificat

El Club d’Esports Vendrell ha sumat una nova victòria, la quarta consecutiva, després d’imposar-se per 1 a 6 a la pista del Rivas H2O  en el matx corresponent a la jornada 11 del grup sud de l’OK Lliga Plata. Els del Baix Penedès, líders en solitari de la categoria, buscaven defensar la primera plaça i la distància que els separa del segon, un SHUM Maçanet que no afluixa davant el gran moment de forma de l’equip dirigit per Josep Lluís Delriu.

Triomf amb remuntada

Malgrat que la victòria ha estat molt contundent, aquesta ha arribat després de remuntar un gol inicial dels madrilenys. El local Barneto aconseguia sorprendre tothom quan en el minut 1 obria la llauna i avançava els locals. Els madrilenys, penúltims a la taula amb només sis punts i un únic triomf aquesta campanya, aconseguia avançar-se davant el sòlid líder que estava obligat a remuntar per complir amb el pronòstic inicial. Els roig-i-negres havien de remuntar i ho han aconseguit.

L’empat no ha arribat fins al minut 11, quan Xavi Crespo ha transformat una falta directa per targeta blava al local Armando. No ha estat fins a la recta final del primer temps quan s’ha capgirat el marcador gràcies a Curro Fernández en el minut 20. El temps intermedi ha estat profitós per als vendrellencs i en una de les primeres accions de la represa, Gerard Miquel ha fet l’1 a 3. Repetia Miquel en el minut 33 per fer l’1 a 4 i el capità Emmanuel Necchi se sumava a la festa en el minut 35. Amb el matx sentenciat, el ganxet Jan Escala tancava el festival anotador transformant un penal en el minut 42.

L’1 a 6 final deixa el Vendrell en la primera posició amb 28 punts i esperant saber els marcadors del SHUM, del PAS i del Sant Cugat per saber si manté o augmenta la diferència amb els seus perseguidors. Dissabte vinent a les 18.45 hores, nou partit fora de casa i nova visita a Madrid, concretament a la pista del Club Patín Las Rozas.