La plantilla va visitar les instal·lacions del CE Vendrell

El CE Vendrell presenta la plantilla per tornar a l’OK Lliga

El conjunt del Baix Penedès al complet es presenta en les instal·lacions del Pavelló i fa una passejada a peu per la ciutat per mostrar les cares noves d’un remodelat projecte

El Club d’Esports Vendrell vol tornar com més ràpid millor a l’OK Lliga i ja ha presentat totes les seves cartes per intentar-ho. Ho ha fet aquest dimecres amb una presentació total de la plantilla a les instal·lacions del Pavelló i donant un tomb per la ciutat amb la presència d’un grup d’aficionats, representació de la penya Orgull Roig i Negre, l’alcalde Kenneth Martínez, el regidor i regidora d’esports Rubén Gràcia i Mar Negro; la regidora i vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona Eva Mata i famílies de la base.

Les baixes del CE Vendrell

Sempre diuen que abans d’entrar cal deixar sortir. Al conjunt del Baix Penedès han aplicat aquesta màxima quan van confirmar les sortides de cinc dels jugadors de la plantilla de la temporada passada. No seguiran defenent el color roig-i-negre del Vendrell el porter Gerard Camps i els jugadors de pista Pablo Najera, Jordi Ferrer, Guido Pellizzari i Joan Lluis Mudarra. Tots ells han anat a parar a altres equips de l’OK Lliga menys Mudarra, que s’ha incorporat al Sant Just. D’altra banda, Camps ha marxat al Caldes, Najera s’ha instal·lat a Reus, Ferrer ha tornat al Noia i Pellizzari ha reforçat el Calafell.

Quatre fitxatges i set renovacions

Descendir a l’OK Lliga Plata i mantenir més de la meitat de la plantilla té quelcom de mèrit. Set dels jugadors de la temporada passada no han volgut abandonar el vaixell i han donat el vistiplau a seguir en el CE Vendrell. Aquesta llista la formen el porter Ot Arbós i els jugadors de pista Emanuel Necchi, Xavi Crespo, Iker Casado, David Lecha, Aleix Cid i Gerard Miquel. A aquestes cares ja conegudes se sumen les noves. Dues incorporacions arriben des de l’Alcobendas: el porter Álvaro Sheda i Curro Fernández-Ávila. Des de Vilafranca del Penedès torna l’excapità i vendrellenc Lluís Ferrer, mentre que des de Reus s’incorpora el jove Jan Escala.

Foto de família del CE Vendrell 2019-2020
Foto de família del CE Vendrell 2019-2020 | CE Vendrell

El 2 de setembre, inici de la feina

El Club d’Esports Vendrell viurà un estiu força llarg. El campionat regular de l’OK Lliga Platano donarà inici fins al 19 d’octubre amb la visita de Las Rozas al Pavelló. Per aquella data falta quelcom menys de tres mesos, fet que provocarà que la pretemporada encara tardi un mes a iniciar-se. No serà fins al 2 de setembre quan l’equip torni a la feina. Ho farà, novament, sota les ordres de Josep Lluís Delriu. El tècnic estarà acompanyat de David Vallecillos com a preparador físic, Fàtima Sultan com a fisioterapeuta i Quim Tomàs com a auxiliar. La principal cara nova en aquest sentit és la de Francesc Xavier Ferrer, qui torna al club per ocupar la tasca de coordinador esportiu i segon entrenador. Pel que fa al calendari de pretemporada, encara és aviat per tancar amistosos però el club disputarà la Copa Esports Penedès on s’enfrontarà al Vilanova, el Sant Cugat i l’Alpicat.