El Vendrell celebrant el triomf

El Vendrell torna a la lliga amb victòria davant el Sant Just

Els homes dirigits per Josep Lluís Delriu tornen al campionat de lliga amb un bon resultat davant el Sant Just. Els del Baix Penedès segueixen líders amb solvència

El CE Vendrell s'ha endut els tres punts sense excessiu patiment | CE Vendrell

El CE Vendrell ha tornat a la lliga després de guanyar la Copa Princesa i ho ha fet per la porta gran després de golejar per 7 a 2 el Sant Just, conjunt de la zona mitjana de la classificació que aspira a enganxar-se a la lluita per la promoció d’ascens. Els del Baix Penedès no han tingut pietat d’un rival que s’ha avançat en el marcador en el minut 5 després d’un contraatac per la banda dreta que culminava Hinojal dins de l’àrea. La reacció dels de Josep Lluís Delriu no es faria esperar i en pocs segons de diferència capgirava el marcador.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Remuntada fugaç

Primer era Manu Necchi en el minut 11 i després Gerard Miquel en el minut 12 aquells que posaven l’u a la travessa. Lluís Ferrer, abans del descans, ampliaria diferències per marxar al descans amb un 3 a 1 favorable. Els locals no podien fer el 4 a 1 en una falta directa executada per Iker Casado però Manu Necchi sí que aprofitava la desena infracció barcelonina per anotar el quart gol del matx per als vendrellencs. La victòria s’encarrilava però l’exroig-i-negre Joan Lluis Mudarra faria el 4 a 2 en el minut 32 després de no poder anotar un penal favorable.

La bona notícia ha estat que el Vendrell no ha donat marge a que el Sant Just s’animés. En el minut següent, diana de Xavi Crespo per fer el 5 a 2. El triomf s’encarrilava i la falta de reacció visitant ha permès al Vendrell acabar d’arrodonir el marcador amb el 6 a 2 de Lluís Ferrer en el minut 42 i el 7 a 2 de Lecha en el minut 44. Amb aquest marcador, els vendrellencs segueixen líders amb cinc punts d’avantatge respecte a l’Alcoi, segon classificat. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà diumenge a les 12.00 hores a la pista del filial del Barça.