Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp

El Nàstic-Deportivo i l'Almeria-CF Reus (jornada 7) ja tenen horaris

El Nàstic tancarà la setena jornada del campionat de lliga mentre que el CF Reus competirà dues hores abans al camp de l'Almeria

Horaris de la jornada 7 de Segona Divisió
Horaris de la jornada 7 de Segona Divisió | LaLiga

 

LaLiga ha fet oficials els horaris de la setena jornada del campionat de lliga a Segona Divisió 2018-2019. La jornada es dividirà en tres dies, començant-se a jugar divendres 28 a les 21.00 hores i finalitzant diumenge 30 a les 20.30 hores. Precisament el partit que tancarà la setena cita del torneig de la regularitat serà el duel entre el Nàstic de Tarragona i el RC Deportivo de la Corunya. El matx, que es jugarà al Nou Estadi, serà un dels dos que es podran veure per Gol, sent així un encontre que es podrà veure en obert de forma gratuïta.

Pel que fa al  CF Reus, els homes entrenats per Xavi Bartolo competiran abans però dins de la mateixa jornada dominical. Els roig-i-negres visitaran diumenge 30 de setembre a les 18.00 hores l'Estadio Juegos del Mediterraneo per enfrontar-se a la Unión Deportiva Almería. L'encontre dels del Baix Camp serà de pagament i només es podrà veure mitjançant el canal LaLiga123 TV, emissió disponible a través de les principals plataformes Movistar +, Vodafone, Organe, Bein i Sky.

Precedents diferents

El Nàstic i el CF Reus guarden records ben diferents dels darrers partits jugats contra els rivals que veuran en aquesta setena jornada de lliga. A Tarragona, el darrer cop que el RC Deportivo va trepitjar la gespa del Nou Estadi va ser el 23 de maig del 2012 per jugar un duel de lliga ajornat però que finalment es va realitzar entre la jornada 40 i la jornada 41. Els gallecs, a punt d'assolir l'ascens a Primera, van imposar-se per 1 a 2 després de remuntar una diana de Xisco Campos en el minut 12. Bruno Gama i Xisco van capgirar el marcador davant un Nàstic que ja era matemàticament a Segona B. Pel que fa als roig-i-negres, el darrer cop que van visitar Almería es van emportar els tres punts després de guanyar per 0 a 1 amb un gol de Borja Fernández el passat 22 d'octubre del 2017. En aquesta ocasió, quasi un any després, buscaran repetir el triomf.