Horrorland tanca temporada amb més de 25.000 visitants

Hotels i restaurants del Berguedà han tingut més ocupació,

Horrorland
Horrorland ha tingut un gran èxit amb un 94% d'ocupació | Catalunya Diari

El parc del terror Horrorland, situat a la localitat de Cercs (Berguedà), ha tancat la segona temporada amb 25.380 visitants, el 94% de la seva ocupació total. Durant 18 dies el parc ha acollit clients provinents d'arreu d'Europa, Àsia i els Estats Units.

Destaca el mercat anglès, que aquest any ha experimentat un creixement d'un 27%, sent ja el segon mercat europeu que visita les instal·lacions. Per la seva part, el sector hoteler i els restaurants de la comarca també han experimentat un augment de l'ocupació aquesta temporada, amb un 85% de mitjana durant les sis setmanes que ha durat Horrorland. I és que, segons xifres del parc, quasi tres de cada quatre clients han fet nit en algun dels allotjaments de la comarca o bé algun àpat en els restaurants del voltant.

Premi al millor Halloween

Aquesta temporada Horrorland ha estat guardonada amb el Premi al millor Halloween d'Espanya, un reconeixement atorgat per l'associació Park & Attractions Community. Es tracta del setè premi que rep el parc de terror des que va obrir portes el 2018. El parc també va guanyar el reconeixement a millor esdeveniment europeu de terror en els prestigiosos 'Scare Awards'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari