Horrorland busca treballadors pel seu parc temàtic de terror al Berguedà

Situat a l'antiga central tèrmica de Cercs, obrirà les seves portes durant les tres últimes setmanes d'octubre i les tres primeres de novembre
Antiga central tèrmica de Cercs, al Berguedà | Cedida

 

El parc temàtic de terror Horrorland actualment està buscant treballadors, concretament ofereix 140 llocs de treball repartits entre actors i actrius que es caracteritzaran per tal d’espantar els visitants i la resta de personal per diferents tipus de feines que es repartirà per tot el parc.

 

Primer parc de terror a Catalunya

Horrorland és un projecte encapçalat per dues companyies, Horrorbox i Insomnia, que no escatima a l’hora de contractar personal, així ho va explicar Climent Vila, director i actor d’Insomnia Corporation.

 

Aquest parc temàtic de terror es localitzarà a l’antiga central tèrmica de Cercs, al Berguedà, i és el primer d’aquest estil del sud d’Europa. A més, obrirà les seves portes durant els últims caps de setmana d’octubre i els tres primers del mes de novembre. Horrorland està format per diversos passatges de terror, cases encantades i, fins i tot, les tan populars ‘room scape’. Les set naus del Centre d’Empreses de Cerc s’han convertit en tot un parc temàtic íntegrament dedicat a l’oci i al terror

 

La iniciativa terrorífica s’ha convertit en tot un èxit mundial que atraurà a Catalunya milers de persones d’arreu del món. Ara per ara, al voltant del 90% de les entrades ja han estat venudes i tenien un total de 22.500 places disponibles, a més els abonaments VIP i ‘Fast’ es van exhaurir fa moltes setmanes.

 

 

Vídeo promocional

El passat mes de juny, Horrorland va publicar el seu primer vídeo promocional i va ser  una espectacular càmera oculta als treballadors que estaven preparant els escenaris. Des de llavors, a través de les xarxes socials van anar desvetllant, cada quinze dies, una mica més de tot allò que es farà a les diferents naus del recinte.

 

Aquest tipus de parc temàtic és molt popular, sobretot als Estats Units on hi ha un nombrós grup de fanàtics de tot el que és molt terrorífic. Tot i que Horrorland és el primer parc d’aquest estil al sud d’Europa, ja existeixen en altres països, com per exemple el Thrill Park a Praga, el Scare Kindom Scream Park a Anglaterra o el Dadipark a Bèlgica.