Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors: Un paradís senderista i del turisme actiu

Hi ha un plànol amb 14 itineraris diferents, publicat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Centre Excursionista Serres del Mestral i de l'editorial Piolet

El territori que engloba l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors brinda tota mena d'activitats marítimes i de muntanya, un fet que el converteix en una destinació ideal per als amants de l'activitat física.

Mar o muntanya? A l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors no has de triar entre una opció i una altra, perquè fusiona ambdós elements. La combinació d'aquests dos medis obre un ampli ventall de possibilitats per fer activitats a l'aire lliure o, simplement, gaudir dels paisatges del municipi.

Més de 180 quilòmetres per recórrer

L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors té una xarxa de camins i pistes forestals d’uns 180 quilòmetres i recórrer els seus senders i camins és una experiència molt recomanable. 

Per aprofitar aquesta extensa xarxa, s’han creat en els últims anys diverses rutes, algunes una mica més exigents i pensades per a persones que volen fer esport i d’altres més familiars i lúdiques. 

Els seus camins transcorren per indrets que permeten als caminants gaudir d’unes vistes espectaculars, com ara panoràmiques de la costa i les muntanyes litorals, paisatges que enamoren a qualsevol.

Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors
Cadascun dels recorreguts inclou un codi QR per descarregar els itineraris | Turisme l'Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

14 rutes per tota mena d’usuaris

L’any passat, l’Ajuntament amb la col·laboració de Centre Excursionista Serres de Mestral i de l’editorial Piolet, van editar un plànol amb 14 rutes

Són itineraris de diferents dificultats i distàncies, que permeten accedir a atractius turístics com la zona rocosa de la Mola de la Viuda, el poble abandonat de Remullà, el Coll de Presó des d’on es veu el poble de Vandellòs; les vistes del mar, del Delta de l’Ebre i del Camp de Tarragona en general. 

Cadascun dels recorreguts inclou un codi QR per descarregar els itineraris i seguir-los amb el telèfon mòbil o amb un dispositiu GPS.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme, a través del telèfon 977 82 33 28, del correu electrònic turisme@vandellos-hospitalet.cat i ara també a través del Whatsapp 674 249 628.