Mas Salagros, el 'resort' 100% ecològic situat a pocs minuts de Barcelona

Propietat de Silvio Elías, hereu de Caprabo, destaca pel seu balneari, i per haver-se convertit en un destí gastronòmic de renom

L'hotel Mas Salagros és el primer 100% ecològic del nostre país
L'hotel Mas Salagros és el primer 100% ecològic del nostre país | Mas Salagros

És una figura força desconeguda, però molt conscienciada sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn. Silvio Elías, el fill del fundador de la cadena de supermercats Caprabo, està actualment triomfant amb el fenomen dels locals Veritas, on tots els productes que es comercialitzen són ecològics, però això no és tot. Elías és també el fundador de l'hotel Mas Salagros, el primer 'resort' 100% ecològic del nostre país. 

Inspiració clàssica

Les instal·lacions estan situades al terme de Vallromanes, a tan sols 20 quilòmetres de la ciutat de Barcelona, en una masia construïda l'any 1497. Es tracta d'un lloc únic, on l'alta societat catalana es relaxa en el balneari gestionat, segons explica 'Vanitatis', per la marca internacional AIRE Ancient Baths. Es tracta d'un espai de bellesa i benestar inspirat en les termes romanes clàssiques, que compta amb un circuit d'aigües i aromateràpia. 

El 'resort' compta amb tot tipus de balnearis, inspirats en els món clàssic grec i romà
El 'resort' compta amb tot tipus de balnearis, inspirats en el món clàssic grec i romà | Mas Salagros

 

Però això no és l'únic atractiu, ja que pel que fa a la gastronomia, aquesta és ecològica, i fusiona ingredients naturals utilitzant tècniques culinàries molt avançades, fet que ha convertit el 'resort' en un destí gastronòmic força conegut. Els clients fins i tot tenen a la seva disposició dos sortidors Tesla, per poder carregar els seus automòbils elèctrics. A més, la proximitat del Circuit de Montmeló fa que les escuderies i els apassionats del motor optin per acudir a relaxar-se a les instal·lacions d'Elías. 

Un hotel de Barcelona notificarà als seus usuaris la despesa energètica

No es tracta de l'única iniciativa ecològica d'un hotel del nostre país. Fa poc, vam saber que l'Alimara de Barcelona, de quatre estrelles i situat molt a prop del campus Mundet de la Universitat de Barcelona (UB), notificarà als seus usuaris la seva despesa energètica. La iniciativa, que inicialment es durà a terme tan sols en algunes habitacions, permetrà als clients conèixer la quantitat de llum i aigua que gasten en temps real, a través d'una aplicació mòbil. 


Comentaris

envia el comentari