Iker Casillas i Sara Carbonero passen les vacances en un exclusiu complex de Sardenya

El preu setmanal de les 'casetes' del complex oscil·la entre els 7.500 i els 12.500 euros

Imagen del Forte Village de Cerdeña
El Forte Village de Sardenya | Twitter

 

Sara Carbonero i Iker Casillas continuen al focus de la notícia. Tot i que fa més de tres anys que el porter va deixar el Reial Madrid i va passar a una vida més discreta a les files del Porto portuguès, la parella és encara a la palestra i les vacances que estan passant aquest estiu són, evidentment, d'ordre públic. 

El punt vacacional escollit ha estat d'aquells que generen enveges: l'illa de Sardenya. Aquest és l'espai on la parella —que va saltar a la fama durant la celebració del Mundial 2010 a Sud-àfrica— estan passant aquestes vacances, tal com ha tret a la llum el portal 'Lecturas'. 

L'illa de Sardenya, l'idíl·lic destí escollit


Casillas i Carbonero gaudeixen de les vacances i del luxe més exquisit de l'illa de Sardenya, acompanyats pels seus fills Martín i Lucas. Per això mateix, la parella ha escollit l'exclusiu ressort ‘Forte Village’ per gaudir d'unes vacances més que merescudes a la vora del mar Mediterrani. 

El complex esmentat, així mateix, compta amb tota mena de luxes d'allò més exclusius. El ‘Forte Village’, un gran complex hoteler que compta amb quatre estrelles, és un enorme ressort estival que compta amb set hotels i una gran quantitat de bungalows i viles.

El complex, d'altra banda, es caracteritza per l'arquitectura sostenible. L'hotel, finalment, està situat enmig de la naturalesa, i manté contacte directe amb el Golf dels Àngels.

Imagen del entorno del Forte Village de Cerdeña
Imatge de l'entorn del Forte Village | Twitter

 

Múltiples activitats a un preu prohibitiu

Les activitats que proporciona el complex, finalment, són infinites. Fer un volt amb bicicleta o gaudir de les postes de sol són només una ínfima part de tot el que es pot fer a l'hotel escollit per Iker i Sara.

En aquest sentit, doncs, també es pot fer gaudir amb l'àmplia oferta de cuina que ofereixen o bé relaxar-se a la zona de spa a l'aire lliure. El preu, però, no és gens assequible, ja que una setmana en qualsevol de les cabanyes del complex oscil·la entre els 7.500 i els 12.500 euros.

Els xalets del complex, finalment, tenen un cost de 25.000 euros per setmana.
 

Imagen del Forte Village de Cerdeña
Imatge del Forte Village | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari