YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Ikea arribarà al Gironès amb una gran novetat

La multinacional presenta el seu nou concepte: 'Ikea Dissenya'

Cartell d'un centre d'Ikea
Ikea obrirà una nova botiga a la comarca del Gironès | IKEA

Ikea ha volgut ampliar la seva presència a Catalunya i aquest cop el seu objectiu ha estat la província de Girona. Concretament, la companyia obrirà una nova botiga a Salt (Gironès) que no deixarà indiferent els seus clients.

I és que mentre Ikea ens té acostumats a grans superfícies amb botigues immenses situades a prop de les principals capitals, ara la multinacional sueca arriba amb un nou concepte: ‘Ikea Dissenya’.

Què és ‘Ikea Dissenya’?

Aquest nou concepte significa que Salt no comptarà amb un espectacular establiment de centenars de metres quadrats, sinó que serà una petita botiga on els clients podran rebre assessorament i consells sobre la decoració de les seves cases.

Situada a la planta baixa de l’Espai Gironès, els clients podran anar a aquest ‘Ikea Dissenya’ per consultar preus i models pels seus dissenys, com també anar a recollir els productes que s’han encarregat per internet o contractar els corresponents serveis de transport i muntatge dels mobles.

Si bé Ikea tenia al cap la construcció de grans botigues en diverses zones de Catalunya- com Tarragona o Perpinyà, les quals van ser descartades- sembla que el Gironès era un objectiu clar per a la multinacional. 

Nou punt de recollida a Celrà

Per la seva banda, aquells clients que adquireixin els serveis d’ ‘Ikea Dissenya’ tindran també un punt de recollida al polígon de Celrà. Aquest estava situat fins ara a Riudellots de la Selva, però han decidit traslladar-lo més a prop de la capital. Tal com informa ‘Diari de Girona’, la raó del canvi seria «la necessitat d'incrementar la capacitat i l'accessibilitat del punt que dóna servei als consumidors de les comarques de Girona».

El citat mitjà també recull les paraules del director de mercat d’Ikea a Catalunya, Alberto Fossati, qui assegura que «la posada en marxa a Salt del primer ‘Ikea Dissenya’ al mercat català és un exemple del pes present i futur d'aquesta comunitat en els plans estratègics de la companyia».

Ikea busca reinventar-se i adaptar-se a les noves necessitats dels clients 

Ara, amb el coronavirus, la població busca una atenció directa i ràpida per dissenyar i decorar les cases on tant temps estem passant: «Aquest nou concepte s'adequa a les noves necessitats dels consumidors, que cada cop busquen espais amb una millor accessibilitat i que ofereixin una atenció més personalitzada», explica Alberto Fossati.

Tot i l’arribada d’aquesta nova idea on Ikea és una petita botiga on consultar la decoració perfecta per a casa, la multinacional assegura que seguiran amb els conceptes de grans centres comercials amb centenars de metres quadrats. Tot i això, el concepte d’ ‘Ikea Dissenya’ sembla que està aquí per a quedar-se i des d’Ikea «no descartem explorar altres formats en un futur», tal com ha assegurat un portaveu a ‘Diari de Girona’.


Comentaris

envia el comentari