Iker Casillas ha publicat una imatge des de l'hospital, després d'ingressar per un infart

Iker Casillas, després de l'infart: «Un gran ensurt però amb les forces intactes»

El jugador ha compartit una imatge des del centre hospitalari on ha ingressat dimecres al matí

Després de sortir a la llum la notícia de  l'ingrés d'Iker Casillas en un hospital de Porto, a Portugal, per un infart de miocardi, tothom ha estat molt pendent de totes les novetats sobre l'estat de salut del porter. El seu actual club, el FC Porto, va compartir un breu comunicat a mitja tarda, en el qual ha explicat que  la situació es troba sota control, i que l'evolució de Casillas és favorable. 

  • Més notícies relacionades: El Barça desitja una «ràpida recuperació» a Iker Casillas

El porter reconeix que ha estat «un gran ensurt»

Tot i això, els seguidors de l'excapità del Reial Madrid continuaven molt preocupats. És per això que el mateix Iker Casillas ha volgut tranquil·litzar-los, compartint un missatge i una instantània des del mateix centre hospitalari de CUF Porto, on ha ingressat.

«Tot controlat per aquí, un ensurt molt gran, però amb les forces intactes». Moltíssimes gràcies per tots els missatges i l'afecte», han estat les paraules de Casillas, que surt a la fotografia amb un somriure a la cara. 

  • Més notícies relacionades: Neymar confessa perquè va marxar del Barça: «Volia un nou repte»

Allunyat del futbol el que queda de temporada

Les alarmes saltaven a mitja tarda, quan diversos mitjans, entre el qual el nostre, es feien ressò de l'ingrés del porter espanyol, com a conseqüència d'un infart. Posteriorment, el FC Porto confirmava la notícia, i molts altres equips, entre els quals el Barça i el Reial Madrid, així com la Selecció Espanyola de Futbol i el mateix president Pedro Sánchez enviaven missatges d'ànims a Casillas. 

Iker Casillas estarà allunyat del futbol el que queda de temporada
Iker Casillas estarà allunyat del futbol el que queda de temporada | Gtres

 

Segons sembla, durant l'entrenament d'aquest dimecres al matí s'ha començat a trobar malament,  i immediatament ha estat traslladat a l'Hospital CUF Porto, on ha estat intervingut per un equip mèdic. El jugador, que fa tan sols uns mesos que ha decidit prorrogar el seu contracte, continua a hores d'ara ingressat, i tot i que no està en perill la seva vida sí que se sap que estarà fora del camp de joc el que resta de temporada.