Iker Casillas

La notícia que canvia el futur de Casillas: vol ser president de la Federació Espanyola de Futbol

El porter ja hauria comunicat la seva decisió al Consell Superior d'Esports (CSD) i a la seva presidenta Irene Lozano

A la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) se li acumula la feina. Després que es comentés que l'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, podria presentar-se a presidir aquest organisme esportiu, ara el programa 'El Larguero' de la Cadena Ser, ha confirmat que l'exporter del Reial Madrid, Iker Casillas, també tindria la mateixa intenció.

En aquest sentit, el diari esportiu explica que l'actual porter del Porto (Portugal), estaria decidit a prendre aquesta decisió que podria canviar-li la vida. Però més enllà de les seves decisions, primer s'ha de confirmar un possible avançament de les eleccions que, si tot va sobre el previst, podrien tenir lloc en els pròxims mesos, però sempre abans de l'EuroCopa.

 

S'haurà de batre a les urnes amb Luis Rubiales, actual president

Cal recordar que aquest és el desig de l'actual president de la RFEF, Luis Rubiales, el qual haurà de batre's a les urnes amb un dels esportistes més estimats del país. Mentrestant, Casillas ja va movent fitxa i, tal com han explicat des de la Cadena Ser, el porter ja hauria comunicat la seva decisió al Consell Superior d'Esports (CSD) i a la seva presidenta Irene Lozano.

De fet, ha de ser aquest organisme el qual autoritzi o no l'avançament de les eleccions, després que el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), ja rebutgés la petició de la Federació a l'avançament electoral.

L'objectiu de Casillas

Així doncs, només cal esperar per saber quina fitxa es mou en les pròximes setmanes i que podria ser la decisiva perquè Casillas emprengués un nou rumb professional. Fonts pròximes al porter asseguren que el seu objectiu és tornar-li la «pau» al futbol espanyol i, per aconseguir el seu objectiu, sembla que ja s'ha servit de vells i bells amics com Carles Puyol o Andrés Iniesta.

 

També et poden interessar...