Els Mossos d'Esquadra detenint una persona

Impacte per la troballa que els Mossos han fet a la casa d'un avi a Catalunya

L'home té 69 anys

Impactant troballa dels Mossos d'Esquadra en trobar 904 plantes de marihuana dins la masia d'un home de 69 anys a Sant Joan de les Fonts, a la Garrotxa, a Girona.

Segons informa l'ACN, la investigació va començar el mes de març quan els Mossos van saber que dins la casa s'hi podia estar cultivant droga. Finalment, aquest dijous, van entrar a la casa per fer un registre i van trobar-se la gran sorpresa: 900 plantes de marihuana.

Les plantes estaven repartides en dues habitacions, a més d'una gran instal·lació que comptava amb focus, transformadors, filtres de carbó, extractors i ventiladors. 

A més, els agents de la policia catalana van trobar-hi dos quilos i mig de cabdells de marihuana i fertilitzants per tal de poder fer créixer la droga.

L'home hauria punxat la llum

Durant el registre, els Mossos van poder comprovar que l'home havia punxat la llum per poder cuidar la plantació, motiu pel qual se l'investiga. El delicte pel qual és acusat és de defraudar fluid elèctric, a més d'un atac contra la salut pública per la plantació de marihuana.

Els Mossos d'Esquadra han trobat una plantació de més de 900 plantes de marihuana a Girona
La plantació estava totalment equipada. | ACN

Els Mossos han deixat la investigació oberta perquè no descarten més detencions relacionades amb la troballa. Amb tot, el detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!