IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Importants augments a les tarifes de Vodafone a partir de l'abril

A canvi, els clients de la companyia britànica rebran importants millores del servei

Logotipo de Vodafone.
Imatge d'arxiu de Vodafone | ADSLZone

Pèssimes notícies per als clients de Vodafone. La firma de telefonia mòbil britànica ha anunciat una pujada del preu de les seves tarifes, tot i que també ha reconegut que els seus serveis assumiran una millora força notòria.  

D'aquesta manera, a partir de l'1 d'abril de 2018, els costos dels contractes de Vodafone variaran en funció del contracte que tingui l'usuari. Com a contrapunt a la mesura, però, tot aquell que tingui el servei d'aquesta telefonia rebrà millores notables en les diferents prestacions que presta la companyia.

Les noves tarifes 

Els canvis als serveis de telefonia són diversos. Aquests, de fet, estaran encapçalats per la línia One Família TV —que compta amb un pack de futbol i sèries—, que ascendirà dels 105 als 110 euros, a partir de l'abril vinent.

Una altra de les crescudes l'experimentarà l'OneM. En aquest context, la línia tindrà un nou preu de 76 euros. El servei ONE S, d'altra banda, seguirà oferint 120 Mb però passarà a costar 65 euros. Pel que fa a les xarxes mòbils, la línia Smart costarà 29 euros, la XARXA M, 39 euros i finalment, la Xarxa L, 49 euros.La companyia telefònica oferirà una nova promoció a les denominades tarifes convergents. El servei Vodafone One Light —amb 50 Mb i 3 GB de dades mòbils al mes, amb Xat Pass i 200 minuts de trucades— es podrà obtenir per 48 euros al mes.

Beneficis per als clients

Una de les millores més ostensibles la trobarem al servei Social Pass. L'ús d'aquest, de fet, permet accedir a les xarxes socials sense consumir dades. És a dir, l'usuari tindrà a l'abast Facebook, Instagram i Twitter, sense consumir ni una dada

Els clients del servei, a més, disposaran d'una línia mòbil addicional, amb 500 MB al mes i Xat Pass, a més de trucades a 0 cèntims per minut. 

Finalment, la tarifa Mini M també tindrà grans beneficis. Amb 500 MB addicionals i 2,5 GB al mes, tots aquells que tinguin aquest servei veuran com les possibilitats de la seva navegació augmenten ostensiblement. Es crearà, a més, el pla Mini S —amb 1 GB i 0 cèntims de trucada el minut, per 12 euros al mes— que substituirà la tarifa Mini Voz.


Comentaris

envia el comentari