Inauguren la primera botiga espanyola de Willy Wonka a Barcelona

Inspirada en la famosa pel·lícula, els productes que s'hi venen són els originals que també apareixen al film

Xocolatines de la marca Wonka, inspirades en 'Charlie y la fábrica de chocolate', 03/07/2020
La nova botiga obre al conegut com 'triangle màgic', en ple centre de Barcelona | Twitter (@woncandyshop)

'Charlie y la fábrica de chocolate' és una pel·lícula molt coneguda i d'aquelles que realment et fan al·lucinar quan tens ocasió de veure-la. Segurament, tots aquells que en siguin fans, sempre han somiat en provar alguna de les seves xocolatines o dolços. Doncs ara aquest desig es pot fer realitat: aquest divendres s'inaugura la primera botiga espanyola de Willy Wonka a Barcelona

Woncandy Shop està inspirada en la pel·lícula protagonitzada per Johny Depp, i és que el seu creador, Rubén Sánchez, amo de l'empresa Reino de Juguetes, ja ha obert nou botigues temàtiques al conegut com a 'triangle màgic': les Galeries Maldà, a Portaferrissa 22 de Barcelona. Allà hi ha un total de 18 locals temàtics perfectes per aquells vertaders seguidors de sèries i sagues. 

Xocolatines Wonka, el 'best-seller'

Tal com Sánchez ha declarat a 'El Periódico', va llençar-se a obrir aquesta nova botiga perquè un dels locals de les mateixes Galeries havia tingut com a producte 'best-seller' durant més d'un any i mig les xocolatines Wonka: «Se n'han venut milers, milers de tauletes». 

Encara que la tematització de la botiga sigui de la pel·lícula, el propietari assegura que a banda dels productes oficials de la marca Wonka, també vendran altres tipologies de dolços que seguiran la línia de ciència-ficció que té el film. Segons calcula, uns 200 tipus diferents de caramels, galetes, dragees... De tot i més, per no avorrir-nos mai. 

Inauguració amb convidats especials

La inauguració de la botiga serà aquest divendres a les 11 del matí. Tothom que hi vagi podrà trobar-s'hi amb el mateix Willy Wonka i algunes de les nenes repel·lents que van aconseguir el tiquet daurat a la pel·lícula original. Això sí, a la vida real no cal que us preocupeu molt per aconseguir un d'aquests passis daurats: totes les xocolatines en tenen un. El que sí que serà més difícil de trobar serà la fàbrica on us convida.


Comentaris

envia el comentari