Incendi d'un cotxe i un contenidor de matinada a Reus

Els dos focs s'han declarat amb mitja hora de diferència

Els Bombers de la Generalitat han treballat la matinada d'aquest dilluns, 23 de juliol, en dos incendis a la ciutat de Reus amb mitja hora de diferència. Pocs minuts abans de dos quarts de dues de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un cotxe cremant en una riera a la zona de Mas Pellicer. Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i han apagat les flames, que han calcinat el vehicle. Al cap de mitja hora, el foc del turisme ja estava apagat.

El cotxe es tractava d'un BMW que es va cremar a tocar d'una benzinera. La Guàrdia Urbana va començar les tasques d'investigació un cop apagat l'incendi mitjançant el número de bastidor i la matrícula i van descobrir que el cotxe havia estat robat al centre de Reus el passat 10 de juliol. El vehicle pertanyia a una empresa de jardineria d'Alcover i ara es continua investigant si es va veure involucrat en algun delicte i qui va cremar-lo per tal d'eliminar les proves bàsiques com les empremtes dactilars. 

Precisament uns 30 minuts després, deu minuts abans de les dues de la matinada, els Bombers rebien una altra alerta per incendi a la capital del Baix Camp. Es tractava d'un  contenidor incendiant-se a la zona de Mare Molas. Concretament, el lloc de l'incendi ha sigut al carrer de Pau Font de Rubinat, a l'altura del número 10. En aquest segon incendi de matinada també hi ha treballat una sola dotació dels Bombers, que han apagat el foc amb només deu minuts. Afortunadament, en cap dels dos focs els serveis d'emergència han hagut d'atendre cap persona, ni per ferides ni per inhalació de fum. 

Un incendi crema 1,5 hectàrees de vegetació a Alcanar

La tarda d'aquest passat dissabte, 21 de juliol, es va declarar un incendi forestal al terme municipal d'Alcanar, a tocar de la carretera N-340, a l'altura del punt quilomètric 1.063. En l'incendi hi van treballar nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, així com dues d'aèries. Els bombers van poder estabilitzar el foc a les cinc de la tarda, una hora després de començar les tasques d'extinció. Un cop estabilitzat, sis vehicles i una avioneta es van quedar remullant la zona i els punts més calents. Les flames van cremar una hectàrea i mitja de vegetació, i el foc no va afectar el trànsit de l'N-340.