Pla obert del balcó del pis de la Rambla Nova, 10, on s'ha originat el foc, amb un bomber obrint la finestra perquè marxi el fum

Un incendi obliga a desallotjar un edifici de la Rambla Nova de Tarragona

Quatre persones han resultat intoxicades per fum

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dijous, 10 de juny, per un incendi en un edifici de la Rambla Nova de Tarragona. L'avís de l'incendi s'ha rebut cap a les onze del matí, quan s'ha declarat un foc en un pis ubicat al número 10 de la Rambla.

L'incendi, que cremava un habitatge del segon pis, ha obligat a desallotjar els veïns de l'edifici de quatre plantes. El foc ha cremat totalment el bany i una habitació. La cuina, el menjador i l'escala han quedat afectats pel fum. Quatre persones han hagut de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intoxicació.

L'incendi ha obligat a tallar el trànsit i el pas de vianants en aquest tram de la Rambla Nova, mentre durin les tasques d'extinció de les flames i l'actuació dels cossos d'emergència.

Els Bombers treballen amb cinc dotacions en l'incendi. El SEM ha activat quatre unitats terrestres per atendre les persones intoxicades, dos homes i dues dones.

Segons han informat, totes elles estan en estat menys greu per intoxicació de fum. Dues han estat traslladats a l'Hospital Santa Tecla i les altres dues, a l'Hospital Joan XXIII.