Incendi AP-7

Reobertes l'AP-7 i l'A7 a Vandellòs, tallades per un incendi forestal

Els Bombers de la Generalitat han activat 10 dotacions

Els Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat aquest migdia de divendres, 2 d'agost, per treballar en  un incendi al marge de l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs. 

Les flames s'han originat entre l'autopista i l'autovia A-7, molt a prop de la central nuclear de Vandellòs II, concretament en el punt quilomètric 283 d'aquesta via. Els Bombers han mobilitzat un total de vuit dotacions terrestres i dues d'aèries per apagar les flames que afecten vegetació. 

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa d'aquest incendi forestal l'autopista AP-7 i l'autovia A-7 estan tallades en sentit sud.

incendi AP-7
Els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi | cedida

 

Estabilitzat l'incendi a Vandellòs i reoberta l'AP-7 i l'A-7

Els Bombers han informat, als voltants d'un quart de cinc de la tarda, que l'incendi de vegetació de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant està estabilitzat.   Poc després, Trànsit ha informat que  l'A-7 i l'AP-7, al seu pas per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, han estat reobertes en sentit sud. D'altra banda, però, l'AP-7 continuen amb aturades d'uns tres quilòmetres en direcció València.

Foc Vandellòs
Les flames han obligat a tallar l'AP-7 i l'A-7 en sentit sud | cedida