IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una incidència tècnica provoca importants retards a les línies de Rodalies a Girona

Els combois es veuen obligats a alternar-se per una única via | Els problemes afecten l'RG1 i l'R11

Una incidència tècnica està provocant importants retards a algunes línies de Rodalies
Una incidència tècnica està provocant importants retards a algunes línies de Rodalies | Twitter (@rod11cat)

Una incidència tècnica que ha tingut lloc en un tren a l'altura del municipi de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, està provocant importants problemes a les línies de Rodalies de Catalunya que travessen les comarques gironines. En concret, segons ha informat Renfe, es registren retards de fins a 45 minuts a l'RG1 i a l'R11, ja que els combois es veuen obligats a alternar-se per una sola via.

Incidències semblants fa pocs dies

El passat 22 de febrer es va produir un contratemps semblant a Rodalies. Un dels trens de la línia R4 presentava una incidència tècnica i, a causa d'aquesta, els retards van arribar a superar els 25 minuts en sentit sud. La línia esmentada enllaça Sant Vicenç de Calders i Manresa.

Renfe va anunciar el restabliment del servei a partir de les 09.30 hores, però les queixes dels usuaris a Twitter pel retard cada vegada eren més contundents i donaven peu a altres crítiques. Alguns dels passatgers fins i tot alertaven sobre un possible excés d'aforament als trens de la mateixa línia R4. 

Uns dies abans, el 18 de febrer,  una altra incidència a les instal·lacions de Rodalies a la comarca del Garraf va provocar importants retards a diverses línies de tren. En concret, segons van informar la mateixa empresa Renfees van registrar fins a 20 minuts de demora perquè els trens podien estar aturats més temps de l'habitual en apropar-se al punt on s'ha produït l'avaria. Es tractava d'un problema que afectava les línies R2 Sud, R13, R14, R15 i R16. 

Vaga de bitllets sota el lema #NovullpagarRenfe

Els usuaris de Renfe havien convocat el mateix dilluns una vaga de bitllets en les línies de Rodalies R3 i R4, reclamant millores en el servei. La protesta va afectar el trajecte de L'Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà i el de Sant Vicenç de Calders-Manresa

El col·lectiu 'Stop Pujades' també es va adherir a l'aturada que, sota el lema de campanya #NovullpagarRenfe, demanava concentracions a les estacions dels dos trajectes en qüestió per obrir portes dels trens i no pagar bitllets. A més, es va convocar també una concentració a l'estació de Sant Andreu Arenal de 8 a 9 del matí per exercir les mateixes pressions.


Comentaris

envia el comentari