Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas

Inés Arrimadas se suma al repte '10 Years Challenge'

En pocs minuts, la publicació d'Instagram s'ha omplert de comentaris dels seus seguidors i detractors opinant sobre el seu canvi
Inés Arrimadas
Inés Arrimadas ha decidit unir-se al repte '10 Years Challenge' | Instagram | @inesarrimadas

Inés Arrimadas ha decidit unir-se a l'últim repte que s'ha convertit en tendència a xarxes socials. El '10 Years Challenge' pretén deixar patent els canvis que han patit els usuaris al llarg dels últims deu anys, i consisteix a penjar una foto de l'actualitat al costat d'una de fa una dècada. Evidentment, milers d'usuaris han volgut formar part de la iniciativa, incloses personalitats de gran renom o importància en l'actualitat. Una d'elles ha estat, com hem dit abans, Inés Arrimadas, que ha fet esclatar la xarxa i ha provocat tota classe de reaccions entre els seus seguidors i detractors.

Inés Arrimadas es va unir al '10 Years Challenge'

Durant el dia d'ahir, la líder de l'oposició sorprenia tothom fent una publicació al seu compte d'Instagram on mostrava l'aspecte amb el qual comptava fa deu anys al costat d'una imatge d'allò més actual. El que més crida l'atenció és que la 'ciutadana' no ha canviat gairebé gens malgrat que hagin passat dos lustres entre una instantània i l'altra.

Un fet que no ha passat desapercebut pels seus seguidors, alguns dels quals l'anomenaven Benjamin Button o bromejaven amb la possibilitat que «anar contra l'independentisme rejoveneix» o que a Inés li passa «com al bon vi, que millora amb els anys».

La publicació d'Arrimadas anava acompanyada del següent text: «A la foto de l'esquerra, feia diversos anys que treballava en una consultora estratègica. Mai havia estat afiliada a cap partit polític ni em plantejava fer-ho. En aquells moments, no em podia imaginar que gairebé deu anys després estaria vivint aquesta experiència i aquest repte en política. La vida fa moltes voltes, però  hi ha quelcom que no canviarà mai: la il·lusió i les ganes de seguir aprenent i donant el millor de mi allí on sigui».

La xarxa es va dividir arran la publicació

Com no podia ser d'altra manera, la publicació ha aglutinat un gran nombre de comentaris, i Instagram ha quedat dividit entre aquells qui li brindaven suport i li feien comentaris positius, i els qui criticaven durament la líder de l'oposició. Així les coses, entre el primer grup destaquen comentaris com «has fet un pacte amb el diable!» o «maquíssima la nostra futura presidenta del Govern».

Inés Arrimadas amb una bandera espanyola durant el debat de política general al Parlament | Gtres

 

Per contra, hi havia persones que no compartien aquesta opinió, i es queixaven de la següent manera:  «Clar que sí, l'important és que estigui bona... La resta tant se'ns en fum! Amb gent així, s'entenen certes 'catetades' electorals». A més, també es poden llegir comentaris de l'estil de «fas pena» o «maca sí, però amb un odi intern que no et deixa viure».

Però, entre totes les paraules que ha rebut dels seus detractors, un dels comentaris més destacats recull el següent: «Lamentable... En la meva opinió, podries estar en un lloc millor, on no es faci servir la teva imatge i carisma en benefici d'un altre. És a dir, en un lloc on no manin ni narcisistes, ni francesos».