Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Inés Arrimadas seriosa

Inés Arrimadas rep un inesperat revés en ple embaràs

La presidenta de Ciutadans té una nova preocupació

Inés Arrimadas no està passant pel seu millor moment laboral. La presidenta de Ciutadans acaba de rebre una notícia que probablement ha enfosquit el seu dia. El partit polític que dirigeix s'està anant en orris en qüestió de mesos.

Les dades parlen sobre el futur de Ciutadans

Aquest dijous s'ha publicat el darrer baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS). Aquest mostra que els dos grans partits polítics a Espanya guanyen terreny electoral.

El PSOE continua al capdavant amb un 28,5% de la intenció de vot. Aquesta xifra s'ha incrementat un 0,5 respecte al sondeig del desembre. El PP el segueix de prop amb un 21,5%, i creix 0,7 punts més que l'ocasió anterior. Vox continua en tercer lloc. Amb un 14,7% es troba una dècima per davant del que estava al sondeig previ.

Inés Arrimades fent un discurs polític
Inés Arrimadas estaria preocupada pel que s'acaba de saber | GTRES

Per la seva banda, Unides Podem perd 0,6 punts i es manté a la quarta posició amb un 13,1% de la intenció de vot.

El partit d'Inés Arrimadas és el que ha patit més caiguda en aquest nou sondeig. Ciutadans ha perdut 1,9 punts respecte del mes anterior.

Una notícia que arriba en mal moment

La notícia segur que ha caigut com un gerro d'aigua freda a la presidenta. I és que Inés Arrimadas està vivint un bon moment personal, que s'hauria vist afectat per les darreres dades del CIS.

La dirigent nacional de Ciutadans està esperant el segon fill. El darrer mes de setembre, a través d'una foto a les seves xarxes socials, la política va anunciar que el seu fill Álex es convertiria en germà gran d'un nadó.

Inés Arrimadas primer pla somrient
Inés Arrimadas va anunciar al setembre que esperava un nou nadó | GTRES

«Tenim una cosa molt especial a explicar-vos: si tot va bé, l'any que ve serem un més a la família», escrivia llavors Inés Arrimadas a les xarxes.

«Estem molt feliços i emocionats amb la notícia. Ens fa molta il·lusió donar a l'Àlex un germanet i ja estem desitjant tenir-lo als nostres braços», afegia al costat d'una emotiva imatge familiar.

Ara, Inés Arrimadas es troba en un avançat estat de gestació. Quan hauria d'estar pensant en el poc temps que li falta per veure-li la careta al seu nou nadó, li arriben les dades del CIS per afectar la seva felicitat.

Els espanyols no volen Inés Arrimadas com a presidenta

Per si això no fos suficient per amargar-li el dia, Inés Arrimadas és una de les líders polítiques pitjor situades. Cap dels caps visibles dels principals partits polítics ha aconseguit aprovar al sondeig del CIS.

Yolanda Díaz és qui està més ben valorada, però tampoc arriba al tan anhelat 5 i s'ha de conformar amb un 4,82, empitjorant la seva posició anterior. Pedro Sánchez també n'ha tret pitjor nota. El president del Govern es queda amb 4,34 de mitjana, dues dècimes menys que al mes de desembre.

El tercer lloc l'ocupa Íñigo Errejón. És l'últim dirigent a salvar la barrera del 4, amb un 4,05. Per la seva banda, Inés Arrimadas i Pablo Casado es col·loquen en quarta i cinquena posició amb 3,59 i 3,37, respectivament.

Afortunadament per a Arrimadas, no és ella la que es col·loca al pitjor lloc de la llista. Amb 2,88 punts Santiago Abascal tanca la classificació.

Quant a qui preferiria la població espanyola que fos president o presidenta actualment, l'escenari varia una mica més.

Pedro Sánchez es manté al capdamunt de la llista amb un 20,5% de respostes afirmatives. El segueix Yolanda Díaz amb un 15,7%.

El tercer lloc l'ocupa Pablo Casado amb un 10,9%, mentre que Santiago Abascal se situa just darrere amb un 8%.

Inés Arrimadas novament es queda a la cua. Amb un 5,3% només supera Íñigo Errejón , que es queda amb el 5% de respostes afirmatives.

Pablo Casado, Santiago Abascal i Inés Arriamdas
Els espanyols prefereixen a Casado i a Abascal abans que a Arrimadas | EP

Clarament les dades del CIS preocuparan a la líder de Ciutadans. I és que ha passat de veure com el seu partit estava ben situat a comprovar-ne la decadència en els últims mesos.