YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen la mentida de la infermera de Maradona que pot capgirar-ho tot en el cas

El futbolista segueix protagonitzant totes les portades fins i tot després de la seva mort

Maradona, amb una pilota a les mans, durant la gala FIFA The Best de l'any 2017
La infermera que cuidava de Maradona va mentir a un informe | Europa Press

La defunció de Diego Armando Maradona continua sent un dels temes del moment a causa de tot l'enrenou que s'està produint a l'Argentina.

Milers d'afeccionats es van desplaçar per a donar-li l'últim adéu al futbolista argentí. El seu gran talent amb la pilota li ha posicionat com un autèntic Déu al seu país natal. Argentina està vivint moments molt durs a causa de la seva mort, ja que per a molts Diego formava part de les seves famílies.

La vida de l'astre argentí ha estat sempre marcada per la polèmica a causa de les seves addiccions. Molts són els que han qüestionat al 'pelussa' pel que ha estat fora del camp. No obstant això, a l'Argentina continua sent una religió. La seva mort ha causat un fort impacte tothom, ja que el seu futbol era considerat com una cosa superlativa i mai vista.

Les polèmiques envolten la mort de Maradona

La defunció del futbolista també està tenint unes certes polèmiques. La primera d'elles és la dels tres ex treballadors de la funerària que es van fotografiar amb el cos de Maradona. Els tres homes ara mateix estan rebent nombroses amenaces de mort i a més estan sent registrats per la Policia.

Les imatges del difunt van córrer com la pólvora en internet. Diversos grups ultres del país no poden perdonar l'ocorregut i han avisat seriosament a aquests tres nois. Per si no n'hi hagués prou, ara diversos mitjans argentins han tret a la llum una informació que pot revolucionar el país per complet.

La informació prové de la infermera de Diego Armando Maradona, anomenada Dahiana Gisela. Aquesta sanitària estava al càrrec de l'atenció del 'pelussa' quan aquest va morir al seu domicili. Cal recordar que el 'deu' havia estat operat dies abans, motiu pel qual estava rebent una especial atenció.

Obliguen a mentir a la infermera de Maradona

La infermera ha declarat que va sentir a Maradona moure's dins de la seva habitació a primera hora del matí. Ella ha dit que no va arribar a entrar a la seva habitació, però que no obstant això el van obligar a deixar per escrit que havia intentat atendre el pacient. Per tant, Dahiana Gisela ha explicat que la van obligar a mentir. Ella té la seva versió, que no ha pogut constatar per escrit, ja que ha hagut de modificar la veritat.

El diari 'Clarí' informa que en la declaració la infermera assegurava que no va entrar a l'habitació per a deixar-lo dormir. No obstant això, ella va reconèixer que l'empresa sanitària per a la qual treballa, Medidom, la va obligar a escriure que aquest matí havia intentat controlar a Maradona, quan en realitat ho va deixar descansar, ja que no va entrar a la seva habitació.

Aquestes declaracions han suposat un autèntic terratrèmol en argentina, ja que per algun motiu han obligat a mentir a aquesta sanitària. La versió oficial, de moment, confirma que Ricardo, un altre infermer, va ser l'últim que va veure amb vida a Maradona, mentre aquest dormia sense cap mena de problema. 

Aquest cas anirà per a llarg, perquè s'està intentant reconstruir tot el que va passar. La Fiscalia també està investigant l'assumpte sobre l'ambulància i el temps que va trigar a arribar a casa de Maradona. Diversos investigadors afirmen que va trigar 11 minuts, per la qual cosa han desmuntat les declaracions de l'advocat del futbolista que va denunciar que van trigar més de mitja hora.

Argentina segueix en xoc

La realitat és que l'Argentina encara està en xoc per la mort de Diego Armando Maradona, i ídol per a la gran majoria de ciutadans del país, una autèntica llegenda del futbol mundial. Moltes han estat les imatges d'afeccionats plorant desconsoladament davant la defunció del futbolista.

El futbol mundial també està de dol. Aquest cap de setmana la gran majoria d'equips de tot el món han volgut dedicar-li un homenatge a Maradona, sigui amb vídeos, samarretes, o lluint crespons negres en els partits. De moment caldrà esperar per a conèixer més dades sobre la defunció del 'deu'.
 


Comentaris

envia el comentari